• Wulan Viano Version: 1.0
  • Font Size
    									

    Intro : F#..A#m..D#m..A#m..
    B..A#m..B..C#..

    Reff :
    F#
    sumpah i love you
    A#m
    aku padamu
    D#m
    neng njero ati iki
    A#m
    ono gambar waru
    B
    ra ono liyane
    F#/Bb
    yo mung kanggo kowe
    G#m
    sepenuh hati ini
    C#
    tak wenehne..

    F#
    i love you sayang
    A#m
    jangan menghilang
    D#m
    mbok tinggal aku dewe
    A#m
    karo ayang ayang
    B F#/Bb
    meski kowe tego gawe ati loro
    G#m
    ku simpan namamu
    C# F#
    ono ing prasati asmoro..

    Musik : F#..A#m..D#m..A#m..
    B..F#/Bb..G#m..C#..

    F# C#
    berawal dari sorot pandangan mata
    D#m A#m
    lalu berkenalan dan saling bertukar nama
    G#m D#m
    dan hari hariku pun slalu memikirkannya
    C#
    inikah yang di sebut cinta pandangan pertama

    F# C#
    selang waktu berlalu dan kitapun pacaran
    D#m A#m
    ..kowe lan aku ngikat janji nali katresnan
    G#m D#m
    ..nanging nyatane janjimu amung ono lambe
    C#
    kamu dan aku kudu pisah cukup mung semene

    D#m A#m
    ..naliko udan gerimis
    B
    kowe lan aku nangis
    F# Bb
    naliko pisahan..
    D#m A#m
    ..kepayung petenge mendhung
    B
    ati ke layung layung
    C#
    tresnoku wurung

    Reff :
    F#
    sumpah i love you
    A#m
    aku padamu
    D#m
    neng njero ati iki
    A#m
    ono gambar waru
    B
    ra ono liyane
    F#/Bb
    yo mung kanggo kowe
    G#m
    sepenuh hati ini
    C#
    tak wenehne..

    F#
    i love you sayang
    A#m
    jangan menghilang
    D#m
    mbok tinggal aku dewe
    A#m
    karo ayang ayang
    B F#/Bb
    meski kowe tego gawe ati loro
    G#m
    ku simpan namamu
    C# F#
    ono ing prasati asmoro..

    Musik : F#..A#m..D#m..A#m..
    B..F#/Bb..G#m..C#..
    F#..A#m..D#m..A#m..
    B..F#/Bb..G#m..C#..

    F# C#
    selang waktu berlalu dan kitapun pacaran
    D#m A#m
    ..kowe lan aku ngikat janji nali katresnan
    G#m D#m
    ..nanging nyatane janjimu amung ono lambe
    C#
    kamu dan aku kudu pisah cukup mung semene

    D#m A#m
    ..naliko udan gerimis
    B
    kowe lan aku nangis
    F# Bb
    naliko pisahan..
    D#m A#m
    ..kepayung petenge mendhung
    B
    ati ke layung layung
    C#
    tresnoku wurung

    Reff :
    F#
    sumpah i love you
    A#m
    aku padamu
    D#m
    neng njero ati iki
    A#m
    ono gambar waru
    B
    ra ono liyane
    F#/Bb
    yo mung kanggo kowe
    G#m
    sepenuh hati ini
    C#
    tak wenehne..

    F#
    i love you sayang
    A#m
    jangan menghilang
    D#m
    mbok tinggal aku dewe
    A#m
    karo ayang ayang
    B F#/Bb
    meski kowe tego gawe ati loro
    G#m
    ku simpan namamu
    C# F#
    ono ing prasati asmoro..

    Outro : F#..A#m..D#m..A#m..
    B..F#/Bb..G#m..C#..
    F#..