Size
									

Intro : F#..A#m..D#m..A#m..
B..A#m..B..C#..

Reff :
F#
sumpah i love you
A#m
aku padamu
D#m
neng njero ati iki
A#m
ono gambar waru
B
ra ono liyane
F#/Bb
yo mung kanggo kowe
G#m
sepenuh hati ini
C#
tak wenehne..

F#
i love you sayang
A#m
jangan menghilang
D#m
mbok tinggal aku dewe
A#m
karo ayang ayang
B F#/Bb
meski kowe tego gawe ati loro
G#m
ku simpan namamu
C# F#
ono ing prasati asmoro..

Musik : F#..A#m..D#m..A#m..
B..F#/Bb..G#m..C#..

F# C#
berawal dari sorot pandangan mata
D#m A#m
lalu berkenalan dan saling bertukar nama
G#m D#m
dan hari hariku pun slalu memikirkannya
C#
inikah yang di sebut cinta pandangan pertama

F# C#
selang waktu berlalu dan kitapun pacaran
D#m A#m
..kowe lan aku ngikat janji nali katresnan
G#m D#m
..nanging nyatane janjimu amung ono lambe
C#
kamu dan aku kudu pisah cukup mung semene

D#m A#m
..naliko udan gerimis
B
kowe lan aku nangis
F# Bb
naliko pisahan..
D#m A#m
..kepayung petenge mendhung
B
ati ke layung layung
C#
tresnoku wurung

Reff :
F#
sumpah i love you
A#m
aku padamu
D#m
neng njero ati iki
A#m
ono gambar waru
B
ra ono liyane
F#/Bb
yo mung kanggo kowe
G#m
sepenuh hati ini
C#
tak wenehne..

F#
i love you sayang
A#m
jangan menghilang
D#m
mbok tinggal aku dewe
A#m
karo ayang ayang
B F#/Bb
meski kowe tego gawe ati loro
G#m
ku simpan namamu
C# F#
ono ing prasati asmoro..

Musik : F#..A#m..D#m..A#m..
B..F#/Bb..G#m..C#..
F#..A#m..D#m..A#m..
B..F#/Bb..G#m..C#..

F# C#
selang waktu berlalu dan kitapun pacaran
D#m A#m
..kowe lan aku ngikat janji nali katresnan
G#m D#m
..nanging nyatane janjimu amung ono lambe
C#
kamu dan aku kudu pisah cukup mung semene

D#m A#m
..naliko udan gerimis
B
kowe lan aku nangis
F# Bb
naliko pisahan..
D#m A#m
..kepayung petenge mendhung
B
ati ke layung layung
C#
tresnoku wurung

Reff :
F#
sumpah i love you
A#m
aku padamu
D#m
neng njero ati iki
A#m
ono gambar waru
B
ra ono liyane
F#/Bb
yo mung kanggo kowe
G#m
sepenuh hati ini
C#
tak wenehne..

F#
i love you sayang
A#m
jangan menghilang
D#m
mbok tinggal aku dewe
A#m
karo ayang ayang
B F#/Bb
meski kowe tego gawe ati loro
G#m
ku simpan namamu
C# F#
ono ing prasati asmoro..

Outro : F#..A#m..D#m..A#m..
B..F#/Bb..G#m..C#..
F#..