• Wandra Feat. Vita Alvia Version: 1.0
  • Font Size
    									

    Intro : Cm Bb G#..
    Cm Bb D#..
    C..Fm..G..Cm..

    Cm Bb
    kudue isun iki demeni riko
    Fm
    hang wes nyoto-nyoto
    Cm
    duwene wong liyo
    Bb
    welas hang sun aboti
    Fm
    gawe sun lali
    G Cm -G
    dung pungkase ngrusak pager sari..

    Cm Bb
    mempenge ati iki sun kudu nduweni
    Fm Cm
    riko hang dadi pujane ati
    Bb
    coro paran baen
    Fm
    wes sun lakoni
    Dm G Cm
    masyo sun di maroh ati..

    Musik : Bb..Fm..Dm G Cm..
    Bb..Fm..Dm G Cm..

    Reff :
    C
    mempenge riko
    Fm
    sepurane sing biso
    Bb Cm
    mokso ati iki ndemeni riko
    C Fm
    ati rogo iki wes ono hang nduwe
    G Cm
    sing bakale goyah keneng godane

    Musik : Cm Bb G#..
    Cm Bb D#..
    C..Fm..G..Cm..

    Cm Bb
    kudue isun iki demeni riko
    Fm
    hang wes nyoto-nyoto
    Cm
    duwene wong liyo
    Bb
    welas hang sun aboti
    Fm
    gawe sun lali
    G Cm -G
    dung pungkase ngrusak pager sari..

    Cm Bb
    mempenge ati iki sun kudu nduweni
    Fm Cm
    riko hang dadi pujane ati
    Bb
    coro paran baen
    Fm
    wes sun lakoni
    Dm G Cm
    masyo sun di maroh ati..

    Musik : Bb..Fm..Dm G Cm..
    Bb..Fm..Dm G Cm..

    Reff :
    C
    mempenge riko
    Fm
    sepurane sing biso
    Bb Cm
    mokso ati iki ndemeni riko
    C Fm
    ati rogo iki wes ono hang nduwe
    G Cm
    sing bakale goyah keneng godane

    C
    mempenge riko
    Fm
    sepurane sing biso
    Bb Cm
    mokso ati iki ndemeni riko
    C Fm
    ati rogo iki wes ono hang nduwe
    G Cm
    sing bakale goyah keneng godane
    G G# Cm
    sing bakale goyah keneng godane..