Size
									

Intro : Cm Bb G#..
Cm Bb D#..
C..Fm..G..Cm..

Cm Bb
kudue isun iki demeni riko
Fm
hang wes nyoto-nyoto
Cm
duwene wong liyo
Bb
welas hang sun aboti
Fm
gawe sun lali
G Cm -G
dung pungkase ngrusak pager sari..

Cm Bb
mempenge ati iki sun kudu nduweni
Fm Cm
riko hang dadi pujane ati
Bb
coro paran baen
Fm
wes sun lakoni
Dm G Cm
masyo sun di maroh ati..

Musik : Bb..Fm..Dm G Cm..
Bb..Fm..Dm G Cm..

Reff :
C
mempenge riko
Fm
sepurane sing biso
Bb Cm
mokso ati iki ndemeni riko
C Fm
ati rogo iki wes ono hang nduwe
G Cm
sing bakale goyah keneng godane

Musik : Cm Bb G#..
Cm Bb D#..
C..Fm..G..Cm..

Cm Bb
kudue isun iki demeni riko
Fm
hang wes nyoto-nyoto
Cm
duwene wong liyo
Bb
welas hang sun aboti
Fm
gawe sun lali
G Cm -G
dung pungkase ngrusak pager sari..

Cm Bb
mempenge ati iki sun kudu nduweni
Fm Cm
riko hang dadi pujane ati
Bb
coro paran baen
Fm
wes sun lakoni
Dm G Cm
masyo sun di maroh ati..

Musik : Bb..Fm..Dm G Cm..
Bb..Fm..Dm G Cm..

Reff :
C
mempenge riko
Fm
sepurane sing biso
Bb Cm
mokso ati iki ndemeni riko
C Fm
ati rogo iki wes ono hang nduwe
G Cm
sing bakale goyah keneng godane

C
mempenge riko
Fm
sepurane sing biso
Bb Cm
mokso ati iki ndemeni riko
C Fm
ati rogo iki wes ono hang nduwe
G Cm
sing bakale goyah keneng godane
G G# Cm
sing bakale goyah keneng godane..