Size
									

Intro : A#m..G#..D#m..A#m..
D#m..C#..F..A#m..G#..

A#m G#
duh riko hang sun angen
A#m G#
duh riko hang sun impi
D#m C# A#m
sing ono hang biso ngganteni
F
welas iki kabeh yo mung
A#m -F# G#
kanggo riko..

A#m G#
sun jaluk riko ngertio
A#m G#
kadung isun demen ambi riko
D#m
wis tah uwis
C# A#m
wis tah ojo suwi-suwi
F A#m F
gancango trimo lan welas iki..

Reff :
A#m G#
isun mung welas nong riko
D#m A#m
isun pingin nyanding riko
A#m G#
wis jeru roso hang sun songgo
D#m A#m
njaluk tolong ojo riko gantung

D#m C# A#m
mergane ati iki wis sing serantan
F A#m
pingin urip bareng keloronan
D#m C# A#m
mergane ati iki wis sing serantan
F A#m
pingin urip bareng keloronan..

Musik : A#m D#m G# C# F# D#m F..
A#m D#m G# C# F# D#m F A#m

A#m G#
duh riko hang sun angen
A#m G#
duh riko hang sun impi
D#m C# A#m
sing ono hang biso ngganteni
F
welas iki kabeh yo mung
A#m -F# G#
kanggo riko..

A#m G#
sun jaluk riko ngertio
A#m G#
kadung isun demen ambi riko
D#m
wis tah uwis
C# A#m
wis tah ojo suwi-suwi
F A#m F
gancango trimo lan welas iki..

Reff :
A#m G#
isun mung welas nong riko
D#m A#m
isun pingin nyanding riko
A#m G#
wis jeru roso hang sun songgo
D#m A#m
njaluk tolong ojo riko gantung

D#m C# A#m
mergane ati iki wis sing serantan
F A#m
pingin urip bareng keloronan..

Reff :
A#m G#
isun mung welas nong riko
D#m A#m
isun pingin nyanding riko
A#m G#
wis jeru roso hang sun songgo
D#m A#m
njaluk tolong ojo riko gantung

D#m C# A#m
mergane ati iki wis sing serantan
F A#m
pingin urip bareng keloronan
D#m C# A#m
mergane ati iki wis sing serantan
F A#m
pingin urip bareng keloronan..

Outro : D#m C# D#m F A#m..