• Vita Alvia Version: 1.0
  • Font Size
    									

    Intro : A#m..G#..D#m..A#m..
    D#m..C#..F..A#m..G#..

    A#m G#
    duh riko hang sun angen
    A#m G#
    duh riko hang sun impi
    D#m C# A#m
    sing ono hang biso ngganteni
    F
    welas iki kabeh yo mung
    A#m -F# G#
    kanggo riko..

    A#m G#
    sun jaluk riko ngertio
    A#m G#
    kadung isun demen ambi riko
    D#m
    wis tah uwis
    C# A#m
    wis tah ojo suwi-suwi
    F A#m F
    gancango trimo lan welas iki..

    Reff :
    A#m G#
    isun mung welas nong riko
    D#m A#m
    isun pingin nyanding riko
    A#m G#
    wis jeru roso hang sun songgo
    D#m A#m
    njaluk tolong ojo riko gantung

    D#m C# A#m
    mergane ati iki wis sing serantan
    F A#m
    pingin urip bareng keloronan
    D#m C# A#m
    mergane ati iki wis sing serantan
    F A#m
    pingin urip bareng keloronan..

    Musik : A#m D#m G# C# F# D#m F..
    A#m D#m G# C# F# D#m F A#m

    A#m G#
    duh riko hang sun angen
    A#m G#
    duh riko hang sun impi
    D#m C# A#m
    sing ono hang biso ngganteni
    F
    welas iki kabeh yo mung
    A#m -F# G#
    kanggo riko..

    A#m G#
    sun jaluk riko ngertio
    A#m G#
    kadung isun demen ambi riko
    D#m
    wis tah uwis
    C# A#m
    wis tah ojo suwi-suwi
    F A#m F
    gancango trimo lan welas iki..

    Reff :
    A#m G#
    isun mung welas nong riko
    D#m A#m
    isun pingin nyanding riko
    A#m G#
    wis jeru roso hang sun songgo
    D#m A#m
    njaluk tolong ojo riko gantung

    D#m C# A#m
    mergane ati iki wis sing serantan
    F A#m
    pingin urip bareng keloronan..

    Reff :
    A#m G#
    isun mung welas nong riko
    D#m A#m
    isun pingin nyanding riko
    A#m G#
    wis jeru roso hang sun songgo
    D#m A#m
    njaluk tolong ojo riko gantung

    D#m C# A#m
    mergane ati iki wis sing serantan
    F A#m
    pingin urip bareng keloronan
    D#m C# A#m
    mergane ati iki wis sing serantan
    F A#m
    pingin urip bareng keloronan..

    Outro : D#m C# D#m F A#m..