• Vita Alvia Version: 1.0
  • Font Size
    									

    Intro : G#m..C#m..F#..B..
    E..C#m..D#..

    G#m C#m
    Sepurane welas sun saiki sudo
    F# B D#
    ..Mergane isun kepincut wong liyo
    G#m C#m
    Hang sun jaluk riko ojo cilik ati
    F# D# G#m D#
    ..Mugo baen riko cepet oleh ganti..

    Reff :
    G#m F#
    Mulo iki wis dadi garise
    C#m G#m
    ..Isun lan riko sing biso selawase
    G#m F#
    Ilangno roso welas nong atin riko
    C#m B G#m
    ..Myakne batin riko sing kari kesikso..
    C#m B G#m
    Isun iki menungso ooo..
    D# G#m D#
    Wajar baen kadhung welas isun sudo..

    Musik : G#m..F#..E..D#..
    C#m..B..Bb -C#m D#..

    G#m C#m
    Sepurane welas sun saiki sudo
    F# B D#
    ..Mergane isun kepincut wong liyo
    G#m C#m
    Hang sun jaluk riko ojo cilik ati
    F# D# G#m D#
    ..Mugo baen riko cepet oleh ganti..

    Reff :
    G#m F#
    Mulo iki wis dadi garise
    C#m G#m
    ..Isun lan riko sing biso selawase
    G#m F#
    Ilangno roso welas nong atin riko
    C#m B G#m
    ..Myakne batin riko sing kari kesikso..
    C#m B G#m
    Isun iki menungso ooo..
    D# G#m
    Wajar baen kadhung welas isun sudo..

    Musik : G#m..F#..E..D#..
    C#m..B..Bb -C#m D#..

    Reff :
    G#m F#
    Mulo iki wis dadi garise
    C#m G#m
    ..Isun lan riko sing biso selawase
    G#m F#
    Ilangno roso welas nong atin riko
    C#m B G#m
    ..Myakne batin riko sing kari kesikso..
    C#m B G#m
    Isun iki menungso ooo..
    D# G#m
    Wajar baen kadhung welas isun sudo..

    G#m F#
    Mulo iki wis dadi garise
    C#m G#m
    ..Isun lan riko sing biso selawase
    G#m F#
    Ilangno roso welas nong atin riko
    C#m B G#m
    ..Myakne batin riko sing kari kesikso..
    C#m B G#m
    Isun iki menungso ooo..
    D# G#m
    Wajar baen kadhung welas isun sudo..