Size
									

Intro : D#m..G#m D#m..
F#..D#m..F# Bbm D#m..

D#m G#m
Sing biso sun pahami
C# F#
Riko tego medot taline asmoro
D#m G#m
Sing sanggup sun ngerteni
C# F#
Riko tego ninggalno ambi wong liyo

B G#m
..Bengen riko ngomong dewek
Bb
bakal bareng selawase
Bb
Nyatane kok nggawe ngene
B G#m
..Janji urip sampek mati
Bb
Sing bakal biso ngelali..

Reff :
D#m G#m
Langit bumi iki dadi saksine
C# F#
Welas isun nyang riko sing ono ujunge
B G#m
Isun sing ngiro bakal koyo gedigi
Bb D#m
Wong tuwek isun sing biso ngrestui..

Bb D#m G#m
Langit bumi iki dadi saksine
C# F#
Tuluse welas isun iki nong njero ati
B G#m
Masio saiki sing biso dadi siji
Bb D#m
Sun pastekno welas iki sampek mati..

Musik : B..F#..Bb..D#m D#
B..F#..Bb..D#m..

D#m G#m
Sing biso sun pahami
C# F#
Riko tego medot taline asmoro
D#m G#m
Sing sanggup sun ngerteni
C# F#
Riko tego ninggalno ambi wong liyo

B G#m
..Bengen riko ngomong dewek
Bb
bakal bareng selawase
Bb
Nyatane kok nggawe ngene
B G#m
..Janji urip sampek mati
Bb
Sing bakal biso ngelali..

Reff :
D#m G#m
Langit bumi iki dadi saksine
C# F#
Welas isun nyang riko sing ono ujunge
B G#m
Isun sing ngiro bakal koyo gedigi
Bb D#m
Wong tuwek isun sing biso ngrestui..

Bb D#m G#m
Langit bumi iki dadi saksine
C# F#
Tuluse welas isun iki nong njero ati
B G#m
Masio saiki sing biso dadi siji
Bb D#m
Sun pastekno welas iki sampek mati..

Outro : D#m..G#m..Bb..D#m..
D#m