• Vita Alvia Version: 1.0
  • Font Size
    									

    Intro : D#m..G#m D#m..
    F#..D#m..F# Bbm D#m..

    D#m G#m
    Sing biso sun pahami
    C# F#
    Riko tego medot taline asmoro
    D#m G#m
    Sing sanggup sun ngerteni
    C# F#
    Riko tego ninggalno ambi wong liyo

    B G#m
    ..Bengen riko ngomong dewek
    Bb
    bakal bareng selawase
    Bb
    Nyatane kok nggawe ngene
    B G#m
    ..Janji urip sampek mati
    Bb
    Sing bakal biso ngelali..

    Reff :
    D#m G#m
    Langit bumi iki dadi saksine
    C# F#
    Welas isun nyang riko sing ono ujunge
    B G#m
    Isun sing ngiro bakal koyo gedigi
    Bb D#m
    Wong tuwek isun sing biso ngrestui..

    Bb D#m G#m
    Langit bumi iki dadi saksine
    C# F#
    Tuluse welas isun iki nong njero ati
    B G#m
    Masio saiki sing biso dadi siji
    Bb D#m
    Sun pastekno welas iki sampek mati..

    Musik : B..F#..Bb..D#m D#
    B..F#..Bb..D#m..

    D#m G#m
    Sing biso sun pahami
    C# F#
    Riko tego medot taline asmoro
    D#m G#m
    Sing sanggup sun ngerteni
    C# F#
    Riko tego ninggalno ambi wong liyo

    B G#m
    ..Bengen riko ngomong dewek
    Bb
    bakal bareng selawase
    Bb
    Nyatane kok nggawe ngene
    B G#m
    ..Janji urip sampek mati
    Bb
    Sing bakal biso ngelali..

    Reff :
    D#m G#m
    Langit bumi iki dadi saksine
    C# F#
    Welas isun nyang riko sing ono ujunge
    B G#m
    Isun sing ngiro bakal koyo gedigi
    Bb D#m
    Wong tuwek isun sing biso ngrestui..

    Bb D#m G#m
    Langit bumi iki dadi saksine
    C# F#
    Tuluse welas isun iki nong njero ati
    B G#m
    Masio saiki sing biso dadi siji
    Bb D#m
    Sun pastekno welas iki sampek mati..

    Outro : D#m..G#m..Bb..D#m..
    D#m