Size
									

Intro : C F G C

C
kok koyok ngene
F
malah abot sanggane
G
dadi penyanyi
C
penyanyi panggung gede..
Am
kadang muleh isuk
Dm
kowe lek ngenteni nganti ngantuk
F
nanging awakmu
G
tetep setia menunggu..

*)
C
sak bendinane
F
aku mung dadi bejamu
G
mergo atine
C
dipendem roso cemburu
Am
kadang kowe sensi
Dm
yen aku dicipika cipiki
F
sabar sayang
G C
dirimu selalu di hati..

#)
F
senajan ku ra kuat
C
nanging kowe wegah sambat
F
mergo tresnamu sing tulus
G
bakal tak pendem ning ati..

Reff :
F
mungkin wes ngene dalane
G Am
aku urip karo kowe
F
bakal tak lakoni wae
G C
sing penting tentrem atine..
F
mergo tresnaku ro kowe
G Am
tambah dino tambah jeru
F
wes tak pendemke ning ati
G C
resiko dadi penyanyi..

Musik : F G Am..F G C..

*)
C
sak bendinane
F
aku mung dadi bejamu
G
mergo atine
C
dipendem roso cemburu
Am
kadang kowe sensi
Dm
yen aku dicipika cipiki
F
sabar sayang
G C
dirimu selalu di hati..

#)
F
senajan ku ra kuat
C
nanging kowe wegah sambat
F
mergo tresnamu sing tulus
G Am-Bm-G
bakal tak pendem ning ati

Reff :
F
mungkin wes ngene dalane
G Am
aku urip karo kowe
F
bakal tak lakoni wae
G C
sing penting tentrem atine..
F
mergo tresnaku ro kowe
G Am
tambah dino tambah jeru
F
wes tak pendemke ning ati
G C
resiko dadi penyanyi..

F
mungkin wes ngene dalane
G Am
aku urip karo kowe
F
bakal tak lakoni wae
G C
sing penting tentrem atine..
F
mergo tresnaku ro kowe
G Am
tambah dino tambah jeru
F
wes tak pendemke ning ati
G C
resiko dadi penyanyi..