• Via Vallen Version: 1.0
  • Font Size
    									

    Intro : C F G C

    C
    kok koyok ngene
    F
    malah abot sanggane
    G
    dadi penyanyi
    C
    penyanyi panggung gede..
    Am
    kadang muleh isuk
    Dm
    kowe lek ngenteni nganti ngantuk
    F
    nanging awakmu
    G
    tetep setia menunggu..

    *)
    C
    sak bendinane
    F
    aku mung dadi bejamu
    G
    mergo atine
    C
    dipendem roso cemburu
    Am
    kadang kowe sensi
    Dm
    yen aku dicipika cipiki
    F
    sabar sayang
    G C
    dirimu selalu di hati..

    #)
    F
    senajan ku ra kuat
    C
    nanging kowe wegah sambat
    F
    mergo tresnamu sing tulus
    G
    bakal tak pendem ning ati..

    Reff :
    F
    mungkin wes ngene dalane
    G Am
    aku urip karo kowe
    F
    bakal tak lakoni wae
    G C
    sing penting tentrem atine..
    F
    mergo tresnaku ro kowe
    G Am
    tambah dino tambah jeru
    F
    wes tak pendemke ning ati
    G C
    resiko dadi penyanyi..

    Musik : F G Am..F G C..

    *)
    C
    sak bendinane
    F
    aku mung dadi bejamu
    G
    mergo atine
    C
    dipendem roso cemburu
    Am
    kadang kowe sensi
    Dm
    yen aku dicipika cipiki
    F
    sabar sayang
    G C
    dirimu selalu di hati..

    #)
    F
    senajan ku ra kuat
    C
    nanging kowe wegah sambat
    F
    mergo tresnamu sing tulus
    G Am-Bm-G
    bakal tak pendem ning ati

    Reff :
    F
    mungkin wes ngene dalane
    G Am
    aku urip karo kowe
    F
    bakal tak lakoni wae
    G C
    sing penting tentrem atine..
    F
    mergo tresnaku ro kowe
    G Am
    tambah dino tambah jeru
    F
    wes tak pendemke ning ati
    G C
    resiko dadi penyanyi..

    F
    mungkin wes ngene dalane
    G Am
    aku urip karo kowe
    F
    bakal tak lakoni wae
    G C
    sing penting tentrem atine..
    F
    mergo tresnaku ro kowe
    G Am
    tambah dino tambah jeru
    F
    wes tak pendemke ning ati
    G C
    resiko dadi penyanyi..