• Via Vallen Version: 1.0
  • Font Size
    									

    C
    Nasibe wong ra nduwe
    Am
    Di ece karo kancane
    Dm G
    Nelongso.. Abot kahanane..

    Dm
    Saiki aku rekoso
    C Am
    Nanging sregep lehku ndungo
    C G C
    Aku percoyo uripku biso mulyo

    C
    Urip neng alam ndunyo
    Ming dinggo sementoro
    Am
    Kabeh kuwi amung titipan
    soko sing Kuoso
    Dm
    Ono sing berlimpah arto
    Lan sing urip rekoso
    G
    Nanging sak tenane
    menungso kui kabeh podo

    Dm
    Opo iki nasibe wong ra nduwe
    C
    Neng ndi wae nggone uripe
    Am
    Mesti di ece
    C
    Nanging aku percoyo
    G
    Gusti Alloh mboten sare
    C
    Sabar lan sregep ibadah
    C
    Ben padang dalane

    Am Em
    Opo salahe nek aku wong ora nduwe
    F G C
    Aku ncen kere nanging ojo mbok ece

    Am
    Aku ra ngganggu kowe
    Em
    Ora tau njaluk kowe
    F G
    Mergo aku.. sregep nyambut gawe.. hoo..

    Reff:
    C
    Nasibe wong ra nduwe
    Am
    Di ece karo kancane
    Dm G
    Nelongso.. Abot kahanane..

    Dm
    Saiki aku rekoso
    C Am
    Nanging sregep lehku ndungo
    C G C
    Aku percoyo uripku biso mulyo

    C
    Tak tompo sak ikhlase
    Am
    opo sing wis dadi kahanane
    Dm G
    Wong ora nduwe.. Aku rapopo

    Dm C Am
    Nanging ojo nganti dewe cilik ati
    C G C
    Percoyo kabeh kuwi ono dalane..

    Am
    Urip mung sepisan kudu dipikir tenanan
    Em
    Ben awakke dewe isih duwe masa depan
    F G
    Ojo lali nyuwun pangestune Gusti pangeran
    C
    Insya Alloh kabeh dungone dewe dikabulkan

    Am
    Saiki dewe pancen isih dadi wong ndalan
    Em
    Sopo ngerti sesuk iso dadi juragan
    F
    Asal ora tau kesel ngadepi kahanan
    G
    Jujur lan sabar kui kuncine kesuksesan

    Reff:
    C
    Nasibe wong ra nduwe
    Am
    Di ece karo kancane
    Dm G
    Nelongso.. Abot kahanane..

    Dm
    Saiki aku rekoso
    C Am
    Nanging sregep lehku ndungo
    C G C
    Aku percoyo uripku biso mulyo

    C
    Nasibe wong ra nduwe
    Am
    Di ece karo kancane
    Dm G
    Nelongso.. Abot kahanane..

    Dm
    Saiki aku rekoso
    C Am
    Nanging sregep lehku ndungo
    C G C
    Aku percoyo uripku biso mulyo
    C G C
    Aku percoyo uripku biso mulyo..