Size
									

C
Nasibe wong ra nduwe
Am
Di ece karo kancane
Dm G
Nelongso.. Abot kahanane..

Dm
Saiki aku rekoso
C Am
Nanging sregep lehku ndungo
C G C
Aku percoyo uripku biso mulyo

C
Urip neng alam ndunyo
Ming dinggo sementoro
Am
Kabeh kuwi amung titipan
soko sing Kuoso
Dm
Ono sing berlimpah arto
Lan sing urip rekoso
G
Nanging sak tenane
menungso kui kabeh podo

Dm
Opo iki nasibe wong ra nduwe
C
Neng ndi wae nggone uripe
Am
Mesti di ece
C
Nanging aku percoyo
G
Gusti Alloh mboten sare
C
Sabar lan sregep ibadah
C
Ben padang dalane

Am Em
Opo salahe nek aku wong ora nduwe
F G C
Aku ncen kere nanging ojo mbok ece

Am
Aku ra ngganggu kowe
Em
Ora tau njaluk kowe
F G
Mergo aku.. sregep nyambut gawe.. hoo..

Reff:
C
Nasibe wong ra nduwe
Am
Di ece karo kancane
Dm G
Nelongso.. Abot kahanane..

Dm
Saiki aku rekoso
C Am
Nanging sregep lehku ndungo
C G C
Aku percoyo uripku biso mulyo

C
Tak tompo sak ikhlase
Am
opo sing wis dadi kahanane
Dm G
Wong ora nduwe.. Aku rapopo

Dm C Am
Nanging ojo nganti dewe cilik ati
C G C
Percoyo kabeh kuwi ono dalane..

Am
Urip mung sepisan kudu dipikir tenanan
Em
Ben awakke dewe isih duwe masa depan
F G
Ojo lali nyuwun pangestune Gusti pangeran
C
Insya Alloh kabeh dungone dewe dikabulkan

Am
Saiki dewe pancen isih dadi wong ndalan
Em
Sopo ngerti sesuk iso dadi juragan
F
Asal ora tau kesel ngadepi kahanan
G
Jujur lan sabar kui kuncine kesuksesan

Reff:
C
Nasibe wong ra nduwe
Am
Di ece karo kancane
Dm G
Nelongso.. Abot kahanane..

Dm
Saiki aku rekoso
C Am
Nanging sregep lehku ndungo
C G C
Aku percoyo uripku biso mulyo

C
Nasibe wong ra nduwe
Am
Di ece karo kancane
Dm G
Nelongso.. Abot kahanane..

Dm
Saiki aku rekoso
C Am
Nanging sregep lehku ndungo
C G C
Aku percoyo uripku biso mulyo
C G C
Aku percoyo uripku biso mulyo..