Size
									

Intro : Em..Am Em Am Em
C B Em..B

Em D Em
tatu mbeset ati iki
C Em
banyu moto deres mili ing pipi
Am Em
..yen ngelingi lakon uripku iki
B Em B
ra pisan pindo di loro ati..

Em D Em
ambyar saiki wis ambyar
C Em
janji tresno amung dadi kenangan
Am Em
..duduhono salahku iki opo
B Em
kowe tego mentolo medotne tresno..

Int. Am..Em..B..Em..

Reff :
D G
loro sewu dadi siji
D G
ning njero ati
D
kabeh tak lakoni
G
njalukmu wis tak turuti
B
tapi balesane
Em
njerukno tatu ati..

Musik : Am..Em..Am B Em E
Am..Em..B..Em..
Reff :
D G
loro sewu dadi siji
D G
ning njero ati
D
kabeh tak lakoni
G
njalukmu wis tak turuti
B
tapi balesane
Em
njerukno tatu ati..

D G
loro sewu dadi siji
D G
ning njero ati
D
kabeh tak lakoni
G
njalukmu wis tak turuti
B
tapi balesane
Em
njerukno tatu ati..
B
tapi balesane
C D Em..Em
njerukno tatu ati…..