• Via Vallen Version: 1.0
  • Font Size
    									

    Intro : Em..Am Em Am Em
    C B Em..B

    Em D Em
    tatu mbeset ati iki
    C Em
    banyu moto deres mili ing pipi
    Am Em
    ..yen ngelingi lakon uripku iki
    B Em B
    ra pisan pindo di loro ati..

    Em D Em
    ambyar saiki wis ambyar
    C Em
    janji tresno amung dadi kenangan
    Am Em
    ..duduhono salahku iki opo
    B Em
    kowe tego mentolo medotne tresno..

    Int. Am..Em..B..Em..

    Reff :
    D G
    loro sewu dadi siji
    D G
    ning njero ati
    D
    kabeh tak lakoni
    G
    njalukmu wis tak turuti
    B
    tapi balesane
    Em
    njerukno tatu ati..

    Musik : Am..Em..Am B Em E
    Am..Em..B..Em..
    Reff :
    D G
    loro sewu dadi siji
    D G
    ning njero ati
    D
    kabeh tak lakoni
    G
    njalukmu wis tak turuti
    B
    tapi balesane
    Em
    njerukno tatu ati..

    D G
    loro sewu dadi siji
    D G
    ning njero ati
    D
    kabeh tak lakoni
    G
    njalukmu wis tak turuti
    B
    tapi balesane
    Em
    njerukno tatu ati..
    B
    tapi balesane
    C D Em..Em
    njerukno tatu ati…..