Size
									

Intro : Am….Em….B….Em….
Em..Am..B..Em..B..

Em Am
koyo tanpo dosa kowe ninggal lungo
D G
senajan sak kecap ora gelem kondo
Am Em
kowe sing tak pujo uwes keno gudho
F# B
lali sewu janji gek dadi ratu sedino

Em Am
loro sing tak roso awan bengi nyekso
D G
aku ngelus dodo eling kowe sing wis cidro
Am Em
gek salahku opo, gek dosaku opo
B Em
tego kowe ninggal aku sing setyo

Musik : D..G..D..Em..B..

Reff:
Em E Am
linglung.. lemes koyo tanpo balung
D G B
bingung menyang ngendi njaluk tulung
Em Am
eling mbiyene naliko tresno kok tembung
B Em B
eluhku ora biso tak bendung..

Em E Am
linglung.. lemes koyo tanpo balung
D G B
bingung menyang ngendi njaluk tulung
Em Am
tresno neng ati ra bakal iso di bendung
B Em B
isoku mung sambat aduh biyung..

Musik: Em..Am..D..G B
Am..Em..B..Em B

Em Am
loro sing tak roso awan bengi nyekso
D G
aku ngelus dodo eling kowe sing wis cidro
Am Em
gek salahku opo, gek dosaku opo
B Em
tego kowe ninggal aku sing setyo

Musik : D..G..D..Em..B..

Reff:
Em E Am
linglung.. lemes koyo tanpo balung
D G B
bingung menyang ngendi njaluk tulung
Em Am
eling mbiyene naliko tresno kok tembung
B Em B
eluhku ora biso tak bendung..

Em E Am
linglung.. lemes koyo tanpo balung
D G B
bingung menyang ngendi njaluk tulung
Em Am
tresno neng ati ra bakal iso di bendung
B Em
isoku mung sambat aduh biyung..
B Em
isoku mung sambat aduh biyung..