• Via Vallen Version: 1.0
  • Font Size
    									

    Intro : Am….Em….B….Em….
    Em..Am..B..Em..B..

    Em Am
    koyo tanpo dosa kowe ninggal lungo
    D G
    senajan sak kecap ora gelem kondo
    Am Em
    kowe sing tak pujo uwes keno gudho
    F# B
    lali sewu janji gek dadi ratu sedino

    Em Am
    loro sing tak roso awan bengi nyekso
    D G
    aku ngelus dodo eling kowe sing wis cidro
    Am Em
    gek salahku opo, gek dosaku opo
    B Em
    tego kowe ninggal aku sing setyo

    Musik : D..G..D..Em..B..

    Reff:
    Em E Am
    linglung.. lemes koyo tanpo balung
    D G B
    bingung menyang ngendi njaluk tulung
    Em Am
    eling mbiyene naliko tresno kok tembung
    B Em B
    eluhku ora biso tak bendung..

    Em E Am
    linglung.. lemes koyo tanpo balung
    D G B
    bingung menyang ngendi njaluk tulung
    Em Am
    tresno neng ati ra bakal iso di bendung
    B Em B
    isoku mung sambat aduh biyung..

    Musik: Em..Am..D..G B
    Am..Em..B..Em B

    Em Am
    loro sing tak roso awan bengi nyekso
    D G
    aku ngelus dodo eling kowe sing wis cidro
    Am Em
    gek salahku opo, gek dosaku opo
    B Em
    tego kowe ninggal aku sing setyo

    Musik : D..G..D..Em..B..

    Reff:
    Em E Am
    linglung.. lemes koyo tanpo balung
    D G B
    bingung menyang ngendi njaluk tulung
    Em Am
    eling mbiyene naliko tresno kok tembung
    B Em B
    eluhku ora biso tak bendung..

    Em E Am
    linglung.. lemes koyo tanpo balung
    D G B
    bingung menyang ngendi njaluk tulung
    Em Am
    tresno neng ati ra bakal iso di bendung
    B Em
    isoku mung sambat aduh biyung..
    B Em
    isoku mung sambat aduh biyung..