Size
									

Intro : D..A..G A D..
Em..F#m..G Em A..

D F#m
..aku tansah sabar nerimo
G A D
ati iki rasane nelongso
D F#m
..katresnanmu uwes ilang musno
Em A
kowe gandeng karo wong liyo…

Int. Em A..

*)
D F#m
..yen pancene kowe uwes tego
G A D
ning welingku anakku ojo di gowo
D F#m
..kanggo tombo yen pinuju aku loro
Em A D
cukup batinku mbok gawe gelo..

Musik : Em A F#m Bm
G A D..

Reff :
F#m
kembang kumitir
Em A
kuwi dudu kembang melati
G
pahit getir
A D
urip wis tak lakoni..
G A
gelas sing pecah
F#m Bm
ora biso nyawiji
G
bungah susah
A D A
mung pasrah mring gusti..

Musik : D..F#m..G A D..
D..F#m..Em A D..
Em A..

*)
D F#m
..yen pancene kowe uwes tego
G A D
ning welingku anakku ojo di gowo
D F#m
..kanggo tombo yen pinuju aku loro
Em A D
cukup batinku mbok gawe gelo..

Musik : Em A F#m Bm
G A D..

Reff :
F#m
kembang kumitir
Em A
kuwi dudu kembang melati
G
pahit getir
A D
urip wis tak lakoni..
G A
gelas sing pecah
F#m Bm
ora biso nyawiji
G
bungah susah
A D
mung pasrah mring gusti..
G
bungah susah
A D..
mung pasrah mring gusti..