• Via Vallen Version: 1.0
  • Font Size
    									

    Intro : C#m G# C#m..
    E F#m C#m..
    C#m..F#m C#m
    F#m G# C#m G#

    C#m G# C#m
    isih kumanthil ning ati
    E F#m C#m
    ra uwa nggonku nggondheli
    C#m F#m C#m
    selawase atiku mung siji
    F#m
    ra no liyo sing tansah
    G# C#m G#
    tak impi-impi..

    *)
    C#m G# C#m
    lintang luku sing nyekseni
    E F#m C#m
    tresnoku ginowo mati
    C#m F#m C#m
    senadyan ombak segoro ngalangi
    F#m G#
    ora lilo mung sliramu
    C#m
    sing tak anti..

    Musik : F#m..C#m..A B C#m..G#..

    Reff :
    C#m B C#m
    yen eling dek semono
    E F#m C#m
    naliko nyambung tresno
    C#m B C#m
    wong loro janji setyo
    E F#m C#m
    trenyuh roso ning dodo
    F#m C#m
    seprene aku isih tetep setyo
    F#m G#
    ra no liyo mung sliramu
    C#m G#
    sing tak ujo..

    Musik : C#m G# C#m..
    E F#m C#m..
    C#m..F#m C#m
    F#m G# C#m G#

    *)
    C#m G# C#m
    lintang luku sing nyekseni
    E F#m C#m
    tresnoku ginowo mati
    C#m F#m C#m
    senadyan ombak segoro ngalangi
    F#m G#
    ora lilo mung sliramu
    C#m
    sing tak anti..

    Musik : F#m..C#m..A B C#m..G#..

    Reff :
    C#m B C#m
    yen eling dek semono
    E F#m C#m
    naliko nyambung tresno
    C#m B C#m
    wong loro janji setyo
    E F#m C#m
    trenyuh roso ning dodo
    F#m C#m
    seprene aku isih tetep setyo
    F#m G#
    ra no liyo mung sliramu
    C#m G#
    sing tak ujo..

    C#m B C#m
    yen eling dek semono
    E F#m C#m
    naliko nyambung tresno
    C#m B C#m
    wong loro janji setyo
    E F#m C#m
    trenyuh roso ning dodo
    F#m C#m
    seprene aku isih tetep setyo
    F#m G#
    ra no liyo mung sliramu
    C#m G#
    sing tak ujo..

    F#m C#m
    seprene aku isih tetep setyo
    F#m G#
    ra no liyo roso tresno
    C#m..
    tetep setio….