Size
									

Capo di fret 2

Intro : G D Em Bm
C G D

G D
..Remuk’e ati ku loro kepati
Em Bm
..Tresno iki ora tau tok akoni
C G
..Nanging njero ati durung biso lali
D D
..Marang kowe sing tansah gawe seneng ati

#)
C
Duh kangmas
Bm
Dudu maksud ati
C
Nggantungke
D
Kabeh rosomu sing tak larani..

Reff :
G D
Ra kuat ngampet perih ati
Em
Gedene roso iki
Bm
Sing ra tau tok ajeni
C
Tetep sabar aku lilo
G
Senajan kabeh rung tok tompo
D
Mugo gusti maringi dalan
D
Tanpo godho….

G
..Sering ngatakan kepalsuan tak pernah kuinginkan
D
..kini hanya tinggal mimpi dan juga harapan
Em
..kuatkan oh tuhan tuk hadapi semua beban
Bm
..yang ada diangan dan juga selalu terbayang
C
..kabeh tak lilakke mergo iki wis takdire
G
..ra iso piye-piye nek wis endinge kon ngene
D
..kowe dolan ro wong liyo aku asu monggo
D
..snajan jujur ati ngene ki yo ngampet loro

#)
C
Duh kangmas
Bm
Dudu maksud ati
C
Nggantungke
D
Kabeh rosomu sing tak larani..

Reff :
G D
Ra kuat ngampet perih ati
Em
Gedene roso iki
Bm
Sing ra tau tok ajeni
C
Tetep sabar aku lilo
G
Senajan kabeh rung tok tompo
D
Mugo gusti maringi dalan
D
Tanpo godho….

G
..disini ku sendiri meratapi hari sepi
D
..entah sampai kapan ku akan terus begini
Em
..kulalui semua dengan penuh canda dan tawa
Bm
..meski lara hati yang kupendam dalam dada
C
..nunggu kasunyatan embuh tekan kapan
G
..nyeseg njero ati tresnoku tok pati-pati
D
..opo ora ngerti nek kowe arep tak tenani
D
..dadi ojo ngasi nek gur arep mbok baperi

#)
C
Duh kangmas
Bm
Dudu maksud ati
C
Nggantungke
D
Kabeh rosomu sing tak larani..

Reff :
G D
Ra kuat ngampet perih ati
Em
Gedene roso iki
Bm
Sing ra tau tok ajeni
C
Tetep sabar aku lilo
G
Senajan kabeh rung tok tompo
D
Mugo gusti maringi dalan
D
Tanpo godho….

G
Sabaro kangmas
D
Dudu maksud nglarani
Em
Aku durung percoyo
Bm
Nek arep tok tenani
C
Wis tenan nduwe mantan
G
mergane pengen tenanan
D D
Biso langgeng nganti tekan bebrayan..

Reff :
G D
Ra kuat ngampet perih ati
Em
Gedene roso iki
Bm
Sing ra tau tok ajeni
C
Tetep sabar aku lilo
G
Senajan kabeh rung tok tompo
D
Mugo gusti maringi dalan
D
Tanpo godho….

Outro : G