• SKYK Version: 1.0
  • Font Size
    									

    Capo di fret 2

    Intro : G D Em Bm
    C G D

    G D
    ..Remuk’e ati ku loro kepati
    Em Bm
    ..Tresno iki ora tau tok akoni
    C G
    ..Nanging njero ati durung biso lali
    D D
    ..Marang kowe sing tansah gawe seneng ati

    #)
    C
    Duh kangmas
    Bm
    Dudu maksud ati
    C
    Nggantungke
    D
    Kabeh rosomu sing tak larani..

    Reff :
    G D
    Ra kuat ngampet perih ati
    Em
    Gedene roso iki
    Bm
    Sing ra tau tok ajeni
    C
    Tetep sabar aku lilo
    G
    Senajan kabeh rung tok tompo
    D
    Mugo gusti maringi dalan
    D
    Tanpo godho….

    G
    ..Sering ngatakan kepalsuan tak pernah kuinginkan
    D
    ..kini hanya tinggal mimpi dan juga harapan
    Em
    ..kuatkan oh tuhan tuk hadapi semua beban
    Bm
    ..yang ada diangan dan juga selalu terbayang
    C
    ..kabeh tak lilakke mergo iki wis takdire
    G
    ..ra iso piye-piye nek wis endinge kon ngene
    D
    ..kowe dolan ro wong liyo aku asu monggo
    D
    ..snajan jujur ati ngene ki yo ngampet loro

    #)
    C
    Duh kangmas
    Bm
    Dudu maksud ati
    C
    Nggantungke
    D
    Kabeh rosomu sing tak larani..

    Reff :
    G D
    Ra kuat ngampet perih ati
    Em
    Gedene roso iki
    Bm
    Sing ra tau tok ajeni
    C
    Tetep sabar aku lilo
    G
    Senajan kabeh rung tok tompo
    D
    Mugo gusti maringi dalan
    D
    Tanpo godho….

    G
    ..disini ku sendiri meratapi hari sepi
    D
    ..entah sampai kapan ku akan terus begini
    Em
    ..kulalui semua dengan penuh canda dan tawa
    Bm
    ..meski lara hati yang kupendam dalam dada
    C
    ..nunggu kasunyatan embuh tekan kapan
    G
    ..nyeseg njero ati tresnoku tok pati-pati
    D
    ..opo ora ngerti nek kowe arep tak tenani
    D
    ..dadi ojo ngasi nek gur arep mbok baperi

    #)
    C
    Duh kangmas
    Bm
    Dudu maksud ati
    C
    Nggantungke
    D
    Kabeh rosomu sing tak larani..

    Reff :
    G D
    Ra kuat ngampet perih ati
    Em
    Gedene roso iki
    Bm
    Sing ra tau tok ajeni
    C
    Tetep sabar aku lilo
    G
    Senajan kabeh rung tok tompo
    D
    Mugo gusti maringi dalan
    D
    Tanpo godho….

    G
    Sabaro kangmas
    D
    Dudu maksud nglarani
    Em
    Aku durung percoyo
    Bm
    Nek arep tok tenani
    C
    Wis tenan nduwe mantan
    G
    mergane pengen tenanan
    D D
    Biso langgeng nganti tekan bebrayan..

    Reff :
    G D
    Ra kuat ngampet perih ati
    Em
    Gedene roso iki
    Bm
    Sing ra tau tok ajeni
    C
    Tetep sabar aku lilo
    G
    Senajan kabeh rung tok tompo
    D
    Mugo gusti maringi dalan
    D
    Tanpo godho….

    Outro : G