Size
									

Intro : Gm
Cm..F..Bb..Gm..
Cm..D#..D..

Gm Cm
..opo pancen sliramu wes lali
F Bb
..naliko biyen nate ngucapne janji
Gm Cm
..disekseni alun-alun kediri
D Gm D
sumpah janji sehidup semati..

Gm Cm
..nanging aku ora ngiro
F Bb
..sliramu tego ninggalne roso
Gm
..roso tresno sing
Cm
mbok ucapne semono
D Gm
nyatane saikine cidro..

Musik : D# Cm F Bb
Cm Gm D# D Gm D

Reff :
Gm
ning alun-alun kediri
Cm
opo pancen kowe lali
F
marang aku uwong sing
Bb
paling kok tresnani
Gm
simpang limo ko joyoboyo
Cm
amung tinggal cerito
F
ilang musno mergo tresnamu
Bb
wes diduweni wong liyo..

Cm Gm
tego tegane sliramu
D Gm G
tampo kondo ninggalne aku
Cm Gm
senajan tresno ra kudu nduweni
D Gm
nanging aku ora biso lali..

Musik : Gm Cm F Bb
Cm Gm D# F Gm D

Cm
nanging aku ora ngiro
F Bb
..sliramu tego ninggalne roso
Gm
..roso tresno sing
Cm
mbok ucapne semono
D Gm
nyatane saikine cidro..

Musik : D# Cm F Bb
Cm Gm D# D Gm D

Reff :
Gm
ning alun-alun kediri
Cm
opo pancen kowe lali
F
marang aku uwong sing
Bb
paling kok tresnani
Gm
simpang limo ko joyoboyo
Cm
amung tinggal cerito
F
ilang musno mergo tresnamu
Bb
wes diduweni wong liyo..

Cm Gm
tego tegane sliramu
D Gm G
tampo kondo ninggalne aku
Cm Gm
senajan tresno ra kudu nduweni
D Gm
nanging aku ora biso lali..
D Gm
nanging aku ora biso lali..