• Nella Kharisma Version: 1.0
  • Font Size
    									

    Intro : Dm Gm A Dm
    Dm Gm A Dm

    Dm
    aku ngerti yen sliramu ono sing duwe
    Am
    ugo ngerti yen aku ra biso nduweni
    Gm Bb
    nanging ngopo ati iki
    A
    mekso seneng karo kowe..
    Dm
    aku ngerti yen sliramu ono sing nduwe
    Am
    ugo ngerti yen aku ra biso nduweni
    Gm Bb
    opo iki sik jenenge
    A
    tresno rahasiaku..

    Musik: Gm C A Dm

    Reff:
    Dm Gm
    tresno rahasia iso nggawe ati susah
    A Dm
    ugo iso nggawe seneng (seneng)
    Dm Gm
    tresno rahasia iso nggawe ati bungah
    A Bb A
    selawase yo tak simpen hooo..

    Musik: Dm Gm A Dm
    Dm Gm A Dm

    Dm
    aku ngerti yen sliramu ono sing duwe
    Am
    ugo ngerti yen aku ra biso nduweni
    Gm Bb
    nanging ngopo ati iki
    A
    mekso seneng karo kowe..
    Dm
    aku ngerti yen sliramu ono sing nduwe
    Am
    ugo ngerti yen aku ra biso nduweni
    Gm Bb
    opo iki sik jenenge
    A
    tresno rahasiaku..

    Int. Gm C A Dm

    Reff:
    Dm Gm
    tresno rahasia iso nggawe ati susah
    A Dm
    ugo iso nggawe seneng (seneng)
    Dm Gm
    tresno rahasia iso nggawe ati bungah
    A Bb A
    selawase yo tak simpen hooo..

    Dm Gm
    tresno rahasia iso nggawe ati susah
    A Dm
    ugo iso nggawe seneng (seneng)
    Dm Gm
    tresno rahasia iso nggawe ati bungah
    A Bb A
    selawase yo tak simpen hooo..

    Dm
    tresno rahasia..