Size
									

Intro : Dm Gm A Dm
Dm Gm A Dm

Dm
aku ngerti yen sliramu ono sing duwe
Am
ugo ngerti yen aku ra biso nduweni
Gm Bb
nanging ngopo ati iki
A
mekso seneng karo kowe..
Dm
aku ngerti yen sliramu ono sing nduwe
Am
ugo ngerti yen aku ra biso nduweni
Gm Bb
opo iki sik jenenge
A
tresno rahasiaku..

Musik: Gm C A Dm

Reff:
Dm Gm
tresno rahasia iso nggawe ati susah
A Dm
ugo iso nggawe seneng (seneng)
Dm Gm
tresno rahasia iso nggawe ati bungah
A Bb A
selawase yo tak simpen hooo..

Musik: Dm Gm A Dm
Dm Gm A Dm

Dm
aku ngerti yen sliramu ono sing duwe
Am
ugo ngerti yen aku ra biso nduweni
Gm Bb
nanging ngopo ati iki
A
mekso seneng karo kowe..
Dm
aku ngerti yen sliramu ono sing nduwe
Am
ugo ngerti yen aku ra biso nduweni
Gm Bb
opo iki sik jenenge
A
tresno rahasiaku..

Int. Gm C A Dm

Reff:
Dm Gm
tresno rahasia iso nggawe ati susah
A Dm
ugo iso nggawe seneng (seneng)
Dm Gm
tresno rahasia iso nggawe ati bungah
A Bb A
selawase yo tak simpen hooo..

Dm Gm
tresno rahasia iso nggawe ati susah
A Dm
ugo iso nggawe seneng (seneng)
Dm Gm
tresno rahasia iso nggawe ati bungah
A Bb A
selawase yo tak simpen hooo..

Dm
tresno rahasia..