Size
									

Intro : A C#m F#m E
D A Bm E..

A C#m
Mung siji
F#m E
hang dadi angenan
D A
Sun sangsangaken nong langit
Bm E
langite ati..
A C#m
Mung siji
F#m E
riko hang sun angen
D A
Ojo uwah ojo mingser
Bm -E A
teko ring ati..

[Rap 1]
F#m E
Keliwat kangen iki
D
Ra no sing biso nambani
A
Kangenku marang sliramu
Duh pujane ning ati
Bm F#m
Tansoyo jeru kangen sing tak roso iki
E
Mergo sliramu pancen
F#m
Sing dadi welas sejati
E
Langit seng dadi saksi
D
Bumi ugo nyekseni
A
Yen kowe ra percoyo bedahen dodo iki
Bm
Mergo jeru kangenku
F#m
Mergo gede tresnoku
E
Ngarep ngarep tekomu
Kembang pujane atiku

[Bidge]
F#m C#m
Raino bengi sun kudang gending
D A -E/G#
Gending asmoro
F#m C#m
Welase ati keliwat yoro
D E
Sampek tekan pati..

[Reff:]
A E
Sing biso maning sing kuat maning
F#m C#m
Kadung isun adoh teko riko
D
Sak kedep moto
A Bm E
baen isun sing biso pisah..

A E
Sing biso maning sing kuat maning
F#m C#m
Kadung isun adoh teko riko
D
Sak kedep moto
A E A
baen isun sing biso pisah..

[Rap2]
F#m
Aku ra bakal iso
E
yen adoh soko awakmu
D
Mergo sak temene
A
pancen gedene tresnoku
Bm
Seng tak jalok mung siji
F#m
Sliramu enggal bali
E
Timbang sak bendino
Awakku nganti kuru miker

F#m
Senadyan mung sedelo
E
masio sak kedep moto
D
Mung tak gawe tombo
A
Kangen nong jero dodo
Bm F#m
Tak jaluk enggal tekamu
E
Mergo aku ra iso pisah adoh
Karo sliramu

[Bidge]
F#m C#m
Raino bengi sun kudang gending
D A -E/G#
Gending asmoro
F#m C#m
Welase ati keliwat yoro
D E
Sampek tekan pati..

[Reff:]
A E
Sing biso maning sing kuat maning
F#m C#m
Kadung isun adoh teko riko
D
Sak kedep moto
A Bm E
baen isun sing biso pisah..

A E
Sing biso maning sing kuat maning
F#m C#m
Kadung isun adoh teko riko
D
Sak kedep moto
A E A
baen isun sing biso pisah..
D
Sak kedep moto
A E A
baen isun sing biso pisah..