• Nella Kharisma Version: 1.0
  • Font Size
    									

    Intro : A C#m F#m E
    D A Bm E..

    A C#m
    Mung siji
    F#m E
    hang dadi angenan
    D A
    Sun sangsangaken nong langit
    Bm E
    langite ati..
    A C#m
    Mung siji
    F#m E
    riko hang sun angen
    D A
    Ojo uwah ojo mingser
    Bm -E A
    teko ring ati..

    [Rap 1]
    F#m E
    Keliwat kangen iki
    D
    Ra no sing biso nambani
    A
    Kangenku marang sliramu
    Duh pujane ning ati
    Bm F#m
    Tansoyo jeru kangen sing tak roso iki
    E
    Mergo sliramu pancen
    F#m
    Sing dadi welas sejati
    E
    Langit seng dadi saksi
    D
    Bumi ugo nyekseni
    A
    Yen kowe ra percoyo bedahen dodo iki
    Bm
    Mergo jeru kangenku
    F#m
    Mergo gede tresnoku
    E
    Ngarep ngarep tekomu
    Kembang pujane atiku

    [Bidge]
    F#m C#m
    Raino bengi sun kudang gending
    D A -E/G#
    Gending asmoro
    F#m C#m
    Welase ati keliwat yoro
    D E
    Sampek tekan pati..

    [Reff:]
    A E
    Sing biso maning sing kuat maning
    F#m C#m
    Kadung isun adoh teko riko
    D
    Sak kedep moto
    A Bm E
    baen isun sing biso pisah..

    A E
    Sing biso maning sing kuat maning
    F#m C#m
    Kadung isun adoh teko riko
    D
    Sak kedep moto
    A E A
    baen isun sing biso pisah..

    [Rap2]
    F#m
    Aku ra bakal iso
    E
    yen adoh soko awakmu
    D
    Mergo sak temene
    A
    pancen gedene tresnoku
    Bm
    Seng tak jalok mung siji
    F#m
    Sliramu enggal bali
    E
    Timbang sak bendino
    Awakku nganti kuru miker

    F#m
    Senadyan mung sedelo
    E
    masio sak kedep moto
    D
    Mung tak gawe tombo
    A
    Kangen nong jero dodo
    Bm F#m
    Tak jaluk enggal tekamu
    E
    Mergo aku ra iso pisah adoh
    Karo sliramu

    [Bidge]
    F#m C#m
    Raino bengi sun kudang gending
    D A -E/G#
    Gending asmoro
    F#m C#m
    Welase ati keliwat yoro
    D E
    Sampek tekan pati..

    [Reff:]
    A E
    Sing biso maning sing kuat maning
    F#m C#m
    Kadung isun adoh teko riko
    D
    Sak kedep moto
    A Bm E
    baen isun sing biso pisah..

    A E
    Sing biso maning sing kuat maning
    F#m C#m
    Kadung isun adoh teko riko
    D
    Sak kedep moto
    A E A
    baen isun sing biso pisah..
    D
    Sak kedep moto
    A E A
    baen isun sing biso pisah..