Size
									

Intro: G..Bm..Em..D..
G..Bm..Em..D..

G Bm
opo kudu tak lantunke tresnoku
Em D
ben kowe krungu suoro atiku..
G Bm
opo kudu tak lukiske kangenku
Em C
ben kowe iso ndeleng tuluse ati
D G
mung kanggo kowe..sayangku..

Reff:
C D
mung lewat coretan tangan iki
Bm Em
tak aturke segenepe roso
C
sing tak pendem jroning
D G
pucuk asmoro, pucuk asmoro..

C D
yen pancene takdir ngijinake
Bm Em
kepengen iso tresno iki ning jero
C
esem lan tangismu
D
susah lan senengmu
G
dadi prasetyo..

Musik: G..Bm..Em..D..
G..Bm..Em..D..

G Bm
opo kudu tak lantunke tresnoku
Em D
ben kowe krungu suoro atiku..
G Bm
opo kudu tak lukiske kangenku
Em C
ben kowe iso ndeleng tuluse ati
D G
mung kanggo kowe..sayangku..

Reff:
C D
mung lewat coretan tangan iki
Bm Em
tak aturke segenepe roso
C
sing tak pendem jroning
D G
pucuk asmoro, pucuk asmoro..
C D
yen pancene takdir ngijinake
Bm Em
kepengen iso tresno iki ning jero
C
esem lan tangismu
D
susah lan senengmu
G
dadi prasetyo..

C D
mung lewat coretan tangan iki
Bm Em
tak aturke segenepe roso
C
sing tak pendem jroning
D G
pucuk asmoro, pucuk asmoro..
C D
yen pancene takdir ngijinake
Bm Em
kepengen iso tresno iki ning jero
C
esem lan tangismu
D
susah lan senengmu
G
dadi prasetyo..

Outro : G..Bm..Em..D..
G..