• Nella Kharisma Version: 1.0
  • Font Size
    									

    Intro: G..Bm..Em..D..
    G..Bm..Em..D..

    G Bm
    opo kudu tak lantunke tresnoku
    Em D
    ben kowe krungu suoro atiku..
    G Bm
    opo kudu tak lukiske kangenku
    Em C
    ben kowe iso ndeleng tuluse ati
    D G
    mung kanggo kowe..sayangku..

    Reff:
    C D
    mung lewat coretan tangan iki
    Bm Em
    tak aturke segenepe roso
    C
    sing tak pendem jroning
    D G
    pucuk asmoro, pucuk asmoro..

    C D
    yen pancene takdir ngijinake
    Bm Em
    kepengen iso tresno iki ning jero
    C
    esem lan tangismu
    D
    susah lan senengmu
    G
    dadi prasetyo..

    Musik: G..Bm..Em..D..
    G..Bm..Em..D..

    G Bm
    opo kudu tak lantunke tresnoku
    Em D
    ben kowe krungu suoro atiku..
    G Bm
    opo kudu tak lukiske kangenku
    Em C
    ben kowe iso ndeleng tuluse ati
    D G
    mung kanggo kowe..sayangku..

    Reff:
    C D
    mung lewat coretan tangan iki
    Bm Em
    tak aturke segenepe roso
    C
    sing tak pendem jroning
    D G
    pucuk asmoro, pucuk asmoro..
    C D
    yen pancene takdir ngijinake
    Bm Em
    kepengen iso tresno iki ning jero
    C
    esem lan tangismu
    D
    susah lan senengmu
    G
    dadi prasetyo..

    C D
    mung lewat coretan tangan iki
    Bm Em
    tak aturke segenepe roso
    C
    sing tak pendem jroning
    D G
    pucuk asmoro, pucuk asmoro..
    C D
    yen pancene takdir ngijinake
    Bm Em
    kepengen iso tresno iki ning jero
    C
    esem lan tangismu
    D
    susah lan senengmu
    G
    dadi prasetyo..

    Outro : G..Bm..Em..D..
    G..