Size
									

Intro : E
F#m..B..E..
C#m..F#m..B..E..

Reff :
F#m
rasane pengen tak racuni
B E
..nyawang tingkahmu ngeloro ati
C#m F#m
..tapi wedi yen kowe mati
B E
tiwas tenan aku gagal mok rabi..

A
wes ngerti yen aku iki
E
bakale yo mbok rabi
B G#m C#m
kok yo isih wani dulinan geni..

A
rung asat jajal lamaran
E
kowe ra nduwe sungkan
B E
nyulek moto nggandeng wong liyan..

C#m B
..angel nong atiku wes ora ketahan
A
rasa-rasane munggah koyo tekan mbun-mbunan
B
ngempet umupe getih iki nong jero dodo
C#m
sing mara-marai ati loro..

B
atiku wes peteng ugo pikiranku gendeng
A
sing ono ning atiku saiki piye carane
B
nggawe kowe kapok ra dulin wong wedok
E B E
opo tak racun opo meh nyang dukun….

Reff :
F#m
rasane pengen tak racuni
B E
..nyawang tingkahmu ngeloro ati
C#m F#m
..tapi wedi yen kowe mati
B E
tiwas tenan aku gagal mok rabi..

Musik : A..B..E..
A..B..E..

A
wes ngerti yen aku iki
E
bakale yo mbok rabi
B G#m C#m
kok yo isih wani dulinan geni..

A
rung asat jajal lamaran
E
kowe ra nduwe sungkan
B E
nyulek moto nggandeng wong liyan..

C#m B
..angel nong atiku wes ora ketahan
A
rasa-rasane munggah koyo tekan mbun-mbunan
B
ngempet umupe getih iki nong jero dodo
C#m
sing mara-marai ati loro..

B
atiku wes peteng ugo pikiranku gendeng
A
sing ono ning atiku saiki piye carane
B
nggawe kowe kapok ra dulin wong wedok
E B E
opo tak racun opo meh nyang dukun….

Reff :
F#m
rasane pengen tak racuni
B E
..nyawang tingkahmu ngeloro ati
C#m F#m
..tapi wedi yen kowe mati
B E
tiwas tenan aku gagal mok rabi..

A
rung asat jajal lamaran
E
kowe ra nduwe sungkan
B E
nyulek moto nggandeng wong liyan..