• Nella Kharisma Version: 1.0
  • Font Size
    									

    Intro : E
    F#m..B..E..
    C#m..F#m..B..E..

    Reff :
    F#m
    rasane pengen tak racuni
    B E
    ..nyawang tingkahmu ngeloro ati
    C#m F#m
    ..tapi wedi yen kowe mati
    B E
    tiwas tenan aku gagal mok rabi..

    A
    wes ngerti yen aku iki
    E
    bakale yo mbok rabi
    B G#m C#m
    kok yo isih wani dulinan geni..

    A
    rung asat jajal lamaran
    E
    kowe ra nduwe sungkan
    B E
    nyulek moto nggandeng wong liyan..

    C#m B
    ..angel nong atiku wes ora ketahan
    A
    rasa-rasane munggah koyo tekan mbun-mbunan
    B
    ngempet umupe getih iki nong jero dodo
    C#m
    sing mara-marai ati loro..

    B
    atiku wes peteng ugo pikiranku gendeng
    A
    sing ono ning atiku saiki piye carane
    B
    nggawe kowe kapok ra dulin wong wedok
    E B E
    opo tak racun opo meh nyang dukun….

    Reff :
    F#m
    rasane pengen tak racuni
    B E
    ..nyawang tingkahmu ngeloro ati
    C#m F#m
    ..tapi wedi yen kowe mati
    B E
    tiwas tenan aku gagal mok rabi..

    Musik : A..B..E..
    A..B..E..

    A
    wes ngerti yen aku iki
    E
    bakale yo mbok rabi
    B G#m C#m
    kok yo isih wani dulinan geni..

    A
    rung asat jajal lamaran
    E
    kowe ra nduwe sungkan
    B E
    nyulek moto nggandeng wong liyan..

    C#m B
    ..angel nong atiku wes ora ketahan
    A
    rasa-rasane munggah koyo tekan mbun-mbunan
    B
    ngempet umupe getih iki nong jero dodo
    C#m
    sing mara-marai ati loro..

    B
    atiku wes peteng ugo pikiranku gendeng
    A
    sing ono ning atiku saiki piye carane
    B
    nggawe kowe kapok ra dulin wong wedok
    E B E
    opo tak racun opo meh nyang dukun….

    Reff :
    F#m
    rasane pengen tak racuni
    B E
    ..nyawang tingkahmu ngeloro ati
    C#m F#m
    ..tapi wedi yen kowe mati
    B E
    tiwas tenan aku gagal mok rabi..

    A
    rung asat jajal lamaran
    E
    kowe ra nduwe sungkan
    B E
    nyulek moto nggandeng wong liyan..