• Nella Kharisma Version: 1.0
  • Font Size
    									

    Intro : Dm..Bb..C..Dm..
    Dm..Bb..C..Bb..C..Dm..

    Dm
    Wes tak lakonane
    Gm
    susahe uripku ini
    C
    wes tak lakonane
    F
    loro ning njerone ati..
    Gm
    arep mangan awan
    Dm
    ora tau di masakke
    Bb
    turu mbengi
    A
    dikon turu kursi..

    Dm
    opo aku iki
    Gm
    wes di anggep ora ono
    C
    tresno njero ning ati
    F
    saikine ora lilo
    Gm
    sak elek elek’e
    Dm
    aku iki sih bojomu
    Bb A
    ojo nambah susahe uripku..

    Reff :
    Dm
    siji loro telu
    Gm
    mbok gawe loro atiku
    C
    papat limo enem
    Dm
    loro ati tambah nemen
    Dm
    pitu wolu songo
    Gm
    uripku di sio sio
    A
    kowe manut omonge wong liyo..

    Dm
    opo ra kelingan
    Gm
    kowe dek jaman semono
    C
    urip bungah susah
    Dm
    loro di songgo wong loro
    Dm
    mergo bondo dunyo
    Gm
    uripku di sio sio
    A Dm
    kowe mrekes ati nyulek moto..

    Musik : Dm Gm C Dm
    Gm Dm A Dm

    Dm
    opo aku iki
    Gm
    wes di anggep ora ono
    C
    tresno njero ning ati
    F
    saikine ora lilo
    Gm
    sak elek elek’e
    Dm
    aku iki sih bojomu
    Bb A
    ojo nambah susahe uripku

    Reff :
    Dm
    siji loro telu
    Gm
    mbok gawe loro atiku
    C
    papat limo enem
    Dm
    loro ati tambah nemen
    Dm
    pitu wolu songo
    Gm
    uripku di sio sio
    A
    kowe manut omonge wong liyo..

    Dm
    opo ra kelingan
    Gm
    kowe dek jaman semono
    C
    urip bungah susah
    Dm
    loro di songgo wong loro
    Dm
    mergo bondo dunyo
    Gm
    uripku di sio sio
    A Dm
    kowe mrekes ati nyulek moto..

    Outro : C A Dm..