Size
									

Intro : Dm..Bb..C..Dm..
Dm..Bb..C..Bb..C..Dm..

Dm
Wes tak lakonane
Gm
susahe uripku ini
C
wes tak lakonane
F
loro ning njerone ati..
Gm
arep mangan awan
Dm
ora tau di masakke
Bb
turu mbengi
A
dikon turu kursi..

Dm
opo aku iki
Gm
wes di anggep ora ono
C
tresno njero ning ati
F
saikine ora lilo
Gm
sak elek elek’e
Dm
aku iki sih bojomu
Bb A
ojo nambah susahe uripku..

Reff :
Dm
siji loro telu
Gm
mbok gawe loro atiku
C
papat limo enem
Dm
loro ati tambah nemen
Dm
pitu wolu songo
Gm
uripku di sio sio
A
kowe manut omonge wong liyo..

Dm
opo ra kelingan
Gm
kowe dek jaman semono
C
urip bungah susah
Dm
loro di songgo wong loro
Dm
mergo bondo dunyo
Gm
uripku di sio sio
A Dm
kowe mrekes ati nyulek moto..

Musik : Dm Gm C Dm
Gm Dm A Dm

Dm
opo aku iki
Gm
wes di anggep ora ono
C
tresno njero ning ati
F
saikine ora lilo
Gm
sak elek elek’e
Dm
aku iki sih bojomu
Bb A
ojo nambah susahe uripku

Reff :
Dm
siji loro telu
Gm
mbok gawe loro atiku
C
papat limo enem
Dm
loro ati tambah nemen
Dm
pitu wolu songo
Gm
uripku di sio sio
A
kowe manut omonge wong liyo..

Dm
opo ra kelingan
Gm
kowe dek jaman semono
C
urip bungah susah
Dm
loro di songgo wong loro
Dm
mergo bondo dunyo
Gm
uripku di sio sio
A Dm
kowe mrekes ati nyulek moto..

Outro : C A Dm..