• Nella Kharisma Version: 1.0
  • Font Size
    									

    Capo di fret 3

    Intro : G..Bm..C..D..
    Em..Bm..C..D..
    G..

    G Bm
    Tresno sing ono njero dodoku
    C D
    tetep tak ugemi tekan saiki
    G
    wulan lintang jejer bareng
    Bm
    dadi siji
    C D
    koyo tresnoku neng ati iki..

    -C Bm Em
    lakonku ra bakal mblenjani
    C
    tenane tresno iki
    D
    selawase ora lali..

    Reff :
    G Bm
    Endahe mego sing katon ing netro
    C D
    kabut putih nutup ing njerone dodo
    G Bm
    endahe mego wis pestine nyoto
    C D
    nadyan akeh gudo lelakon sing ora ono

    Musik : Em Bm C G
    Em Bm C..D
    C D G D

    G Bm
    Tresno sing ono njero dodoku
    C D
    tetep tak ugemi tekan saiki
    G
    wulan lintang jejer bareng
    Bm
    dadi siji
    C D
    koyo tresnoku neng ati iki..

    -C Bm Em
    lakonku ra bakal mblenjani
    C
    tenane tresno iki
    D
    selawase ora lali..

    Reff :
    G Bm
    Endahe mego sing katon ing netro
    C D
    kabut putih nutup ing njerone dodo
    G Bm
    endahe mego wis pestine nyoto
    C D
    nadyan akeh gudo lelakon sing ora ono

    G Bm
    Endahe mego sing katon ing netro
    C D
    kabut putih nutup ing njerone dodo
    G Bm
    endahe mego wis pestine nyoto
    C D
    nadyan akeh gudo lelakon sing ora ono

    Outro : C D G..G