Size
									

Capo di fret 3

Intro : G..Bm..C..D..
Em..Bm..C..D..
G..

G Bm
Tresno sing ono njero dodoku
C D
tetep tak ugemi tekan saiki
G
wulan lintang jejer bareng
Bm
dadi siji
C D
koyo tresnoku neng ati iki..

-C Bm Em
lakonku ra bakal mblenjani
C
tenane tresno iki
D
selawase ora lali..

Reff :
G Bm
Endahe mego sing katon ing netro
C D
kabut putih nutup ing njerone dodo
G Bm
endahe mego wis pestine nyoto
C D
nadyan akeh gudo lelakon sing ora ono

Musik : Em Bm C G
Em Bm C..D
C D G D

G Bm
Tresno sing ono njero dodoku
C D
tetep tak ugemi tekan saiki
G
wulan lintang jejer bareng
Bm
dadi siji
C D
koyo tresnoku neng ati iki..

-C Bm Em
lakonku ra bakal mblenjani
C
tenane tresno iki
D
selawase ora lali..

Reff :
G Bm
Endahe mego sing katon ing netro
C D
kabut putih nutup ing njerone dodo
G Bm
endahe mego wis pestine nyoto
C D
nadyan akeh gudo lelakon sing ora ono

G Bm
Endahe mego sing katon ing netro
C D
kabut putih nutup ing njerone dodo
G Bm
endahe mego wis pestine nyoto
C D
nadyan akeh gudo lelakon sing ora ono

Outro : C D G..G