• Nella Kharisma Version: 1.0
  • Font Size
    									

    Intro : D..A..Bm..F#m..
    G..D..Em..A..

    D A
    Ra biso lali,
    Bm F#m
    Mung tansah kelingan..
    G D
    Karo kowe sing tak tresno,
    Em A
    Ninggalke kenangan..

    D A
    Kabeh dadi impenku,
    Bm F#m
    Koyo mbiyen bareng mlaku..
    G D
    Nyambung katresnan iki,
    Em A
    Mungkin k’we wis ra sudi..

    #)
    G A
    ..Terusno lakumu
    Bm
    Dongaku kanggo awakmu..
    Em
    Mugo kowe enggal,
    A
    Nemokke dalanmu..

    Reff:
    D A
    Ngopo mbiyen kowe teko
    Bm
    Yen akhire arep lungo..
    G D
    Ngarepke balasan tresno,
    A
    Nanging mung mbok sio-sio..
    D A
    Pancen lantip pikiranmu
    Bm
    Pancen luwes omonganmu..
    G D
    Nanging opo kabeh kuwi,
    A
    Mung tok nggo nglarani aku..

    Musik : Bm..D..A..Bm..
    Bm..D..A..

    #)
    G A
    ..Terusno lakumu
    Bm
    Dongaku kanggo awakmu..
    Em
    Mugo kowe enggal,
    A
    Nemokke dalanmu..

    D A
    Mungkin wis dadi,
    Bm F#m
    Takdire gusti..
    G D
    Biso nyawang kowe nanging,
    Em A
    Tanpo biso nduweni..

    D A
    Kabeh dadi impenku,
    Bm F#m
    Koyo mbiyen bareng mlaku..
    G D
    Nyambung katresnan iki,
    Em A
    Mungkin k’we wis ra sudi..

    #)
    G A
    ..Terusno lakumu
    Bm
    Dongaku kanggo awakmu..
    Em
    Mugo kowe enggal,
    A
    Nemokke dalanmu..

    Reff:
    D A
    Ngopo mbiyen kowe teko
    Bm
    Yen akhire arep lungo..
    G D
    Ngarepke balasan tresno,
    A
    Nanging mung mbok sio-sio..
    D A
    Pancen lantip pikiranmu
    Bm
    Pancen luwes omonganmu..
    G D
    Nanging opo kabeh kuwi,
    A
    Mung tok nggo nglarani aku..

    D A
    Ngopo mbiyen kowe teko
    Bm
    Yen akhire arep lungo..
    G D
    Ngarepke balasan tresno,
    A
    Nanging mung mbok sio-sio..
    D A
    Pancen lantip pikiranmu
    Bm
    Pancen luwes omonganmu..
    G D
    Nanging opo kabeh kuwi,
    A
    Mung tok nggo nglarani aku..

    Outro : D..