Size
									

Intro : D..A..Bm..F#m..
G..D..Em..A..

D A
Ra biso lali,
Bm F#m
Mung tansah kelingan..
G D
Karo kowe sing tak tresno,
Em A
Ninggalke kenangan..

D A
Kabeh dadi impenku,
Bm F#m
Koyo mbiyen bareng mlaku..
G D
Nyambung katresnan iki,
Em A
Mungkin k’we wis ra sudi..

#)
G A
..Terusno lakumu
Bm
Dongaku kanggo awakmu..
Em
Mugo kowe enggal,
A
Nemokke dalanmu..

Reff:
D A
Ngopo mbiyen kowe teko
Bm
Yen akhire arep lungo..
G D
Ngarepke balasan tresno,
A
Nanging mung mbok sio-sio..
D A
Pancen lantip pikiranmu
Bm
Pancen luwes omonganmu..
G D
Nanging opo kabeh kuwi,
A
Mung tok nggo nglarani aku..

Musik : Bm..D..A..Bm..
Bm..D..A..

#)
G A
..Terusno lakumu
Bm
Dongaku kanggo awakmu..
Em
Mugo kowe enggal,
A
Nemokke dalanmu..

D A
Mungkin wis dadi,
Bm F#m
Takdire gusti..
G D
Biso nyawang kowe nanging,
Em A
Tanpo biso nduweni..

D A
Kabeh dadi impenku,
Bm F#m
Koyo mbiyen bareng mlaku..
G D
Nyambung katresnan iki,
Em A
Mungkin k’we wis ra sudi..

#)
G A
..Terusno lakumu
Bm
Dongaku kanggo awakmu..
Em
Mugo kowe enggal,
A
Nemokke dalanmu..

Reff:
D A
Ngopo mbiyen kowe teko
Bm
Yen akhire arep lungo..
G D
Ngarepke balasan tresno,
A
Nanging mung mbok sio-sio..
D A
Pancen lantip pikiranmu
Bm
Pancen luwes omonganmu..
G D
Nanging opo kabeh kuwi,
A
Mung tok nggo nglarani aku..

D A
Ngopo mbiyen kowe teko
Bm
Yen akhire arep lungo..
G D
Ngarepke balasan tresno,
A
Nanging mung mbok sio-sio..
D A
Pancen lantip pikiranmu
Bm
Pancen luwes omonganmu..
G D
Nanging opo kabeh kuwi,
A
Mung tok nggo nglarani aku..

Outro : D..