• Nella Kharisma Version: 1.0
  • Font Size
    									

    Nella Kharisma – Gatele Kembang Rawe

    Intro : Dm..Am..Gm..Dm..
    Gm..A..Dm..

    Dm
    Ndang enggalo bali
    Gm
    aku tetep ngenteni
    C
    opo pancen kowe
    F A
    oleh ganti..
    Gm
    pertandane ngopo
    Dm
    mimpiku ndek wengi iki
    A
    kancing klambiku
    A
    yo ilang siji..

    *)
    Dm
    Sedino rong dino
    Gm
    setaun tekan sewindu
    C F
    kowe ninggal tresno karo aku
    Gm
    sing tak eman eman
    Dm
    sing tak kudang kudang
    A
    saiki tibane nyanding
    Dm
    wong liya..

    Int. Gm C Dm

    Reff :
    Dm Gm
    tego mentolo kowe medoh tali roso
    C F
    roso welas roso tresno njero dodo..

    Int. C Dm

    Dm Gm
    rogo tak pasrahi bondo dunyo tak gawani
    Bb Dm
    tak kiro kowe biso ngugemi janji
    Gm
    kembang melati di ronce
    Dm
    tak kiro wangi kandane
    A
    yen tak rasakne gatel koyo
    Dm
    kembang rawe..

    Musik : Dm..Gm..F C Dm..
    Dm..Gm..F C Dm..

    *)
    Dm
    Sedino rong dino
    Gm
    setaun tekan sewindu
    C F
    kowe ninggal tresno karo aku
    Gm
    sing tak eman eman
    Dm
    sing tak kudang kudang
    A
    saiki tibane nyanding
    Dm
    wong liya..

    Int. Gm C Dm

    Reff :
    Dm Gm
    tego mentolo kowe medoh tali roso
    C F
    roso welas roso tresno njero dodo..

    Int. C Dm

    Dm Gm
    rogo tak pasrahi bondo dunyo tak gawani
    Bb Dm
    tak kiro kowe biso ngugemi janji
    Gm
    kembang melati di ronce
    Dm
    tak kiro wangi kandane
    A
    yen tak rasakne gatel koyo
    Dm
    kembang rawe..

    Gm
    kembang melati di ronce
    Dm
    tak kiro wangi kandane
    A
    yen tak rasakne gatel koyo
    Dm
    kembang rawe..

    Outro : C Bb Dm..Dm