Size
									

Nella Kharisma – Gatele Kembang Rawe

Intro : Dm..Am..Gm..Dm..
Gm..A..Dm..

Dm
Ndang enggalo bali
Gm
aku tetep ngenteni
C
opo pancen kowe
F A
oleh ganti..
Gm
pertandane ngopo
Dm
mimpiku ndek wengi iki
A
kancing klambiku
A
yo ilang siji..

*)
Dm
Sedino rong dino
Gm
setaun tekan sewindu
C F
kowe ninggal tresno karo aku
Gm
sing tak eman eman
Dm
sing tak kudang kudang
A
saiki tibane nyanding
Dm
wong liya..

Int. Gm C Dm

Reff :
Dm Gm
tego mentolo kowe medoh tali roso
C F
roso welas roso tresno njero dodo..

Int. C Dm

Dm Gm
rogo tak pasrahi bondo dunyo tak gawani
Bb Dm
tak kiro kowe biso ngugemi janji
Gm
kembang melati di ronce
Dm
tak kiro wangi kandane
A
yen tak rasakne gatel koyo
Dm
kembang rawe..

Musik : Dm..Gm..F C Dm..
Dm..Gm..F C Dm..

*)
Dm
Sedino rong dino
Gm
setaun tekan sewindu
C F
kowe ninggal tresno karo aku
Gm
sing tak eman eman
Dm
sing tak kudang kudang
A
saiki tibane nyanding
Dm
wong liya..

Int. Gm C Dm

Reff :
Dm Gm
tego mentolo kowe medoh tali roso
C F
roso welas roso tresno njero dodo..

Int. C Dm

Dm Gm
rogo tak pasrahi bondo dunyo tak gawani
Bb Dm
tak kiro kowe biso ngugemi janji
Gm
kembang melati di ronce
Dm
tak kiro wangi kandane
A
yen tak rasakne gatel koyo
Dm
kembang rawe..

Gm
kembang melati di ronce
Dm
tak kiro wangi kandane
A
yen tak rasakne gatel koyo
Dm
kembang rawe..

Outro : C Bb Dm..Dm