• Nella Kharisma Version: 1.0
  • Font Size
    									

    Intro : F#..C#..B..C#..F#..

    Reff :
    F# G#m
    Sayang aku iki kangen karo kowe
    C# F#
    wes telung tahun aku mbok tinggalne
    G#m D#m
    sesek rasane ati di tinggal sang kekasih
    C# F#
    merana ku hidup sendiri..

    Musik : F#..G#m..C#..F#..
    G#m..D#m..G#m C# F#..

    F#
    ..Wes sui ku ngenteni bareng rotasi bumi
    G#m
    ..awan bengi ku dungo ngarep kowe teko
    C#
    ..nganti nangis getih putih koe tetep
    F#
    ora muleh ra ileng janjine

    Reff :
    F# G#m
    Sayang aku iki kangen karo kowe
    C# F#
    wes telung tahun aku mbok tinggalne
    G#m D#m
    sesek rasane ati di tinggal sang kekasih
    C# F#
    merana ku hidup sendiri..

    G#m C# F# D#m
    Sepurane ra ngabari aku iki isek nguli
    G#m C# F#
    golek rejeki gawe ngajak kowe rabi..
    G#m C# F# D#m
    ojo mikir aku lali sak tenane tresno iki
    G#m C# F#
    mung kanggo kowe sampek tekane pati

    Musik : G#m C# F# D#m
    G#m C# F#..

    F#
    ..Bendino ku wiritan nganti di wedeni setan
    G#m
    ..bendino jumuk wudhu berdoa nganti khusyuk
    C#
    ..semua itu ku lakukan hanya untuk kamu
    F#
    sayang ngarep kamu pulang..

    Reff :
    F# G#m
    Sayang aku iki kangen karo kowe
    C# F#
    wes telung tahun aku mbok tinggalne
    G#m D#m
    sesek rasane ati di tinggal sang kekasih
    C# F#
    merana ku hidup sendiri..

    G#m C# F# D#m
    Sepurane ra ngabari aku iki isek nguli
    G#m C# F#
    golek rejeki gawe ngajak kowe rabi..
    G#m C# F# D#m
    ojo mikir aku lali sak tenane tresno iki
    G#m C# F#
    mung kanggo kowe sampek tekane pati

    Reff :
    F# G#m
    Sayang aku iki kangen karo kowe
    C# F#
    wes telung tahun aku mbok tinggalne
    G#m D#m
    sesek rasane ati di tinggal sang kekasih
    C# F#
    merana ku hidup sendiri..

    G#m C# F# D#m
    Sepurane ra ngabari aku iki isek nguli
    G#m C# F#
    golek rejeki gawe ngajak kowe rabi..
    G#m C# F# D#m
    ojo mikir aku lali sak tenane tresno iki
    G#m C# F#
    mung kanggo kowe sampek tekane pati

    G#m C# F# D#m
    Ojo mikir aku lali sak tenane tresno iki
    G#m C# F#
    mung kanggo kowe sampek tekane pati..

    Outro : F#..G#m..C#..F#..
    B F#..