Size
									

Intro : F#..C#..B..C#..F#..

Reff :
F# G#m
Sayang aku iki kangen karo kowe
C# F#
wes telung tahun aku mbok tinggalne
G#m D#m
sesek rasane ati di tinggal sang kekasih
C# F#
merana ku hidup sendiri..

Musik : F#..G#m..C#..F#..
G#m..D#m..G#m C# F#..

F#
..Wes sui ku ngenteni bareng rotasi bumi
G#m
..awan bengi ku dungo ngarep kowe teko
C#
..nganti nangis getih putih koe tetep
F#
ora muleh ra ileng janjine

Reff :
F# G#m
Sayang aku iki kangen karo kowe
C# F#
wes telung tahun aku mbok tinggalne
G#m D#m
sesek rasane ati di tinggal sang kekasih
C# F#
merana ku hidup sendiri..

G#m C# F# D#m
Sepurane ra ngabari aku iki isek nguli
G#m C# F#
golek rejeki gawe ngajak kowe rabi..
G#m C# F# D#m
ojo mikir aku lali sak tenane tresno iki
G#m C# F#
mung kanggo kowe sampek tekane pati

Musik : G#m C# F# D#m
G#m C# F#..

F#
..Bendino ku wiritan nganti di wedeni setan
G#m
..bendino jumuk wudhu berdoa nganti khusyuk
C#
..semua itu ku lakukan hanya untuk kamu
F#
sayang ngarep kamu pulang..

Reff :
F# G#m
Sayang aku iki kangen karo kowe
C# F#
wes telung tahun aku mbok tinggalne
G#m D#m
sesek rasane ati di tinggal sang kekasih
C# F#
merana ku hidup sendiri..

G#m C# F# D#m
Sepurane ra ngabari aku iki isek nguli
G#m C# F#
golek rejeki gawe ngajak kowe rabi..
G#m C# F# D#m
ojo mikir aku lali sak tenane tresno iki
G#m C# F#
mung kanggo kowe sampek tekane pati

Reff :
F# G#m
Sayang aku iki kangen karo kowe
C# F#
wes telung tahun aku mbok tinggalne
G#m D#m
sesek rasane ati di tinggal sang kekasih
C# F#
merana ku hidup sendiri..

G#m C# F# D#m
Sepurane ra ngabari aku iki isek nguli
G#m C# F#
golek rejeki gawe ngajak kowe rabi..
G#m C# F# D#m
ojo mikir aku lali sak tenane tresno iki
G#m C# F#
mung kanggo kowe sampek tekane pati

G#m C# F# D#m
Ojo mikir aku lali sak tenane tresno iki
G#m C# F#
mung kanggo kowe sampek tekane pati..

Outro : F#..G#m..C#..F#..
B F#..