• Nella Kharisma Version: 1.0
  • Font Size
    									

    Reff:
    F C/E Dm C
    kowe.. wong wadon
    Bb
    sing tansah setyo
    F C
    ning jero atiku..
    F C/E Dm C
    aku.. matur sembah nuwun
    Bb
    kowe wes purun
    C F
    ngancani uripku..

    F C/E Dm C
    kangmas.. ojo salah
    Bb
    tresno iki
    F C
    ora mung lamis
    F C/E Dm C
    roso.. sing tak jogo
    Bb
    tak kalungno
    C F
    nganti rambut memutih..

    #)
    Dm C
    ..urip matiku amung kanggo sliramu
    Bb F
    ..semono ugo tresnoku nggo awakmu
    Dm C
    ..ojo nganti ono roso kanggo liyan
    Bb C
    ..tresnoku tresnomu takkan terpisahkan..

    Reff:
    F C/E Dm C
    kowe.. wong wadon
    Bb
    sing tansah setyo
    F C
    ning jero atiku..
    F C/E Dm C
    aku.. matur sembah nuwun
    Bb
    kowe wes purun
    C F
    ngancani uripku..

    F C/E Dm C
    kangmas.. ojo salah
    Bb
    tresno iki
    F C
    ora mung lamis
    F C/E Dm C
    roso.. sing tak jogo
    Bb
    tak kalungno
    C F
    nganti rambut memutih..

    #)
    Dm C
    ..urip matiku amung kanggo sliramu
    Bb F
    ..semono ugo tresnoku nggo awakmu
    Dm C
    ..ojo nganti ono roso kanggo liyan
    Bb C
    ..tresnoku tresnomu takkan terpisahkan..

    [Rap I]
    F C
    ..ra ono kata sing biso ngibaratke awakmu
    Dm C
    ..seko beribu wanito amung kowe tresnaku
    Bb F
    ..sliramu sing paling ngerteni
    C
    apik lan elekke aku
    C
    matur sembah nuwun wes ngancani sisa uripku
    F C Dm
    ..senadyan akeh pacoban tresnaku tetap bertahan
    C Bb
    ojo nganti dhewe kegudo tresna marang liyan
    C
    janji setyo sehidup semati
    F
    nganti akhir zaman sliramu takkan terganti

    Musik : F C/E Dm C Bb F C..
    F C/E Dm C Bb C F..

    #)
    Dm C
    ..urip matiku amung kanggo sliramu
    Bb F
    ..semono ugo tresnoku nggo awakmu
    Dm C
    ..ojo nganti ono roso kanggo liyan
    Bb C
    ..tresnoku tresnomu takkan terpisahkan..

    [Rap II]
    F C Dm
    ..percoyo awakku tresnoku mung kowe
    C Bb
    podo ngelingake yen ono salahe
    F C
    aku ro sliramu kekal sak lawase
    C F
    amung maut sing mampu memisahke
    C
    Gusti wes maringi
    Dm
    anugerah paling terindah
    C
    sing bakal tak jogo
    Bb
    nganti nafas terhenti ku bersumpah
    C
    susah bungah hadapi bersama
    F
    agar cinta kita abadi tuk selamanya

    Reff:
    F C/E Dm C
    kowe.. wong wadon
    Bb
    sing tansah setyo
    F C
    ning jero atiku..
    F C/E Dm C
    aku.. matur sembah nuwun
    Bb
    kowe wes purun
    C F
    ngancani uripku..

    F C/E Dm C
    kangmas.. ojo salah
    Bb
    tresno iki
    F C
    ora mung lamis
    F C/E Dm C
    roso.. sing tak jogo
    Bb
    tak kalungno
    C F
    nganti rambut memutih..

    Outro : F