Size
									

Reff:
F C/E Dm C
kowe.. wong wadon
Bb
sing tansah setyo
F C
ning jero atiku..
F C/E Dm C
aku.. matur sembah nuwun
Bb
kowe wes purun
C F
ngancani uripku..

F C/E Dm C
kangmas.. ojo salah
Bb
tresno iki
F C
ora mung lamis
F C/E Dm C
roso.. sing tak jogo
Bb
tak kalungno
C F
nganti rambut memutih..

#)
Dm C
..urip matiku amung kanggo sliramu
Bb F
..semono ugo tresnoku nggo awakmu
Dm C
..ojo nganti ono roso kanggo liyan
Bb C
..tresnoku tresnomu takkan terpisahkan..

Reff:
F C/E Dm C
kowe.. wong wadon
Bb
sing tansah setyo
F C
ning jero atiku..
F C/E Dm C
aku.. matur sembah nuwun
Bb
kowe wes purun
C F
ngancani uripku..

F C/E Dm C
kangmas.. ojo salah
Bb
tresno iki
F C
ora mung lamis
F C/E Dm C
roso.. sing tak jogo
Bb
tak kalungno
C F
nganti rambut memutih..

#)
Dm C
..urip matiku amung kanggo sliramu
Bb F
..semono ugo tresnoku nggo awakmu
Dm C
..ojo nganti ono roso kanggo liyan
Bb C
..tresnoku tresnomu takkan terpisahkan..

[Rap I]
F C
..ra ono kata sing biso ngibaratke awakmu
Dm C
..seko beribu wanito amung kowe tresnaku
Bb F
..sliramu sing paling ngerteni
C
apik lan elekke aku
C
matur sembah nuwun wes ngancani sisa uripku
F C Dm
..senadyan akeh pacoban tresnaku tetap bertahan
C Bb
ojo nganti dhewe kegudo tresna marang liyan
C
janji setyo sehidup semati
F
nganti akhir zaman sliramu takkan terganti

Musik : F C/E Dm C Bb F C..
F C/E Dm C Bb C F..

#)
Dm C
..urip matiku amung kanggo sliramu
Bb F
..semono ugo tresnoku nggo awakmu
Dm C
..ojo nganti ono roso kanggo liyan
Bb C
..tresnoku tresnomu takkan terpisahkan..

[Rap II]
F C Dm
..percoyo awakku tresnoku mung kowe
C Bb
podo ngelingake yen ono salahe
F C
aku ro sliramu kekal sak lawase
C F
amung maut sing mampu memisahke
C
Gusti wes maringi
Dm
anugerah paling terindah
C
sing bakal tak jogo
Bb
nganti nafas terhenti ku bersumpah
C
susah bungah hadapi bersama
F
agar cinta kita abadi tuk selamanya

Reff:
F C/E Dm C
kowe.. wong wadon
Bb
sing tansah setyo
F C
ning jero atiku..
F C/E Dm C
aku.. matur sembah nuwun
Bb
kowe wes purun
C F
ngancani uripku..

F C/E Dm C
kangmas.. ojo salah
Bb
tresno iki
F C
ora mung lamis
F C/E Dm C
roso.. sing tak jogo
Bb
tak kalungno
C F
nganti rambut memutih..

Outro : F