Size
									

Intro : F Bbm F A
Dm -C G..C..

F Bbm F
Aku wes kadung jeru
A Dm -C G
karo kowe sing ngapusi aku
C
mbalik mbe’ mantanmu..

F Bbm F
Pancen wis nasibku
A Dm -C G
mung dadi pelampiasan nafsu
Bbm C F
ben ndeknen balikan mbe’ awakmu..

Dm Bb
Jaremu pengin lali
C F
aku sing mbok curhati
Dm Bb
pancen aku sing salah
Bdim
ngarep luwih kowe luweh
C
ku tak ngalah..

Reff :
F Bb
Pancen dudu dalane
C F
aku gandeng mbe’ kowe
Dm Gm
yo wis ben tak ikhlaske
C F
yen meh mbalik mbe’ kae..

F Bb
Pancen dudu jodoku
C F
senajan wes kadung jeru
Dm Gm
mending ojo kesusu
C F
golek sing luwih ayu..

Int. F Bbm F A
Dm -C G..C..

F Bbm F
Aku wes kadung jeru
A Dm -C G
karo kowe sing ngapusi aku
C
mbalik mbe’ mantanmu..

F Bbm F
Pancen wis nasibku
A Dm -C G
mung dadi pelampiasan nafsu
Bbm C F
ben ndeknen balikan mbe’ awakmu..

Dm Bb
Jaremu pengin lali
C F
aku sing mbok curhati
Dm Bb
pancen aku sing salah
Bdim
ngarep luwih kowe luweh
C
ku tak ngalah..

Reff :
F Bb
Pancen dudu dalane
C F
aku gandeng mbe’ kowe
Dm Gm
yo wis ben tak ikhlaske
C F
yen meh mbalik mbe’ kae..

F Bb
Pancen dudu jodoku
C F
senajan wes kadung jeru
Dm Gm
mending ojo kesusu
C F
golek sing luwih ayu..

Bb
Mas kowe ojo nesu
Am
pangapurane aku
Gm C
durung nganti iso mbukak atiku..

Bb
Pancen bener kandamu
Am
iki pancen salahku
Gm C F C
mugo mugo oleh sing luwih ayu..

Reff :
F Bb
Pancen dudu dalane
C F
aku gandeng mbe’ kowe
Dm Gm
yo wis ben tak ikhlaske
C F
yen meh mbalik mbe’ kae..

F Bb
Pancen dudu jodoku
C F
senajan wes kadung jeru
Dm Gm
mending ojo kesusu
C F C
golek sing luwih ayu..

F Bb
Pancen dudu dalane
C F
aku gandeng mbe’ kowe
Dm Gm
yo wis ben tak ikhlaske
C F
yen meh mbalik mbe’ kae..

F Bb
Pancen dudu jodoku
C F
senajan wes kadung jeru
Dm Gm
mending ojo kesusu
C F
golek sing luwih ayu..

Dm Gm
mending ojo kesusu
C F
golek sing luwih ayu
Dm Gm
senajan kowe ra ayu
C F
aku wes kadung jeru..