• Ndarboy Genk Version: 1.0
  • Font Size
    									

    Intro : F Bbm F A
    Dm -C G..C..

    F Bbm F
    Aku wes kadung jeru
    A Dm -C G
    karo kowe sing ngapusi aku
    C
    mbalik mbe’ mantanmu..

    F Bbm F
    Pancen wis nasibku
    A Dm -C G
    mung dadi pelampiasan nafsu
    Bbm C F
    ben ndeknen balikan mbe’ awakmu..

    Dm Bb
    Jaremu pengin lali
    C F
    aku sing mbok curhati
    Dm Bb
    pancen aku sing salah
    Bdim
    ngarep luwih kowe luweh
    C
    ku tak ngalah..

    Reff :
    F Bb
    Pancen dudu dalane
    C F
    aku gandeng mbe’ kowe
    Dm Gm
    yo wis ben tak ikhlaske
    C F
    yen meh mbalik mbe’ kae..

    F Bb
    Pancen dudu jodoku
    C F
    senajan wes kadung jeru
    Dm Gm
    mending ojo kesusu
    C F
    golek sing luwih ayu..

    Int. F Bbm F A
    Dm -C G..C..

    F Bbm F
    Aku wes kadung jeru
    A Dm -C G
    karo kowe sing ngapusi aku
    C
    mbalik mbe’ mantanmu..

    F Bbm F
    Pancen wis nasibku
    A Dm -C G
    mung dadi pelampiasan nafsu
    Bbm C F
    ben ndeknen balikan mbe’ awakmu..

    Dm Bb
    Jaremu pengin lali
    C F
    aku sing mbok curhati
    Dm Bb
    pancen aku sing salah
    Bdim
    ngarep luwih kowe luweh
    C
    ku tak ngalah..

    Reff :
    F Bb
    Pancen dudu dalane
    C F
    aku gandeng mbe’ kowe
    Dm Gm
    yo wis ben tak ikhlaske
    C F
    yen meh mbalik mbe’ kae..

    F Bb
    Pancen dudu jodoku
    C F
    senajan wes kadung jeru
    Dm Gm
    mending ojo kesusu
    C F
    golek sing luwih ayu..

    Bb
    Mas kowe ojo nesu
    Am
    pangapurane aku
    Gm C
    durung nganti iso mbukak atiku..

    Bb
    Pancen bener kandamu
    Am
    iki pancen salahku
    Gm C F C
    mugo mugo oleh sing luwih ayu..

    Reff :
    F Bb
    Pancen dudu dalane
    C F
    aku gandeng mbe’ kowe
    Dm Gm
    yo wis ben tak ikhlaske
    C F
    yen meh mbalik mbe’ kae..

    F Bb
    Pancen dudu jodoku
    C F
    senajan wes kadung jeru
    Dm Gm
    mending ojo kesusu
    C F C
    golek sing luwih ayu..

    F Bb
    Pancen dudu dalane
    C F
    aku gandeng mbe’ kowe
    Dm Gm
    yo wis ben tak ikhlaske
    C F
    yen meh mbalik mbe’ kae..

    F Bb
    Pancen dudu jodoku
    C F
    senajan wes kadung jeru
    Dm Gm
    mending ojo kesusu
    C F
    golek sing luwih ayu..

    Dm Gm
    mending ojo kesusu
    C F
    golek sing luwih ayu
    Dm Gm
    senajan kowe ra ayu
    C F
    aku wes kadung jeru..