• Nanda Feraro Version: 1.0
  • Font Size
    									

    Intro : Cm Bb G#..
    Cm Bb G#..Bb..

    Cm Bb D#
    wis sue isun ambi riko
    G# Bb D#
    tapi sing ngrasakno welas riko
    Fm
    isun due rogo iki
    Cm
    tapi dudu ati riko
    G# Bb Cm
    keloro batin sun keloro…

    Int. G# Bb Cm..

    *)
    Cm Bb D#
    ngomongo dung wis sing ono roso
    G# Bb D#
    ojo di simpen tuwas kesikso
    Fm
    saben dino keloronan
    Cm
    tapi ati sing sepadan
    G# Bb Cm
    kelendi welas biso kerasan..

    Musik : Cm G# Bb..[4x]
    Cm..

    Reff :
    Cm
    anane sun lan riko
    G#
    welase sing sempurno
    Bb Cm
    iku kerono riko sing timbang roso

    Cm
    ibarat mung semene
    G#
    jodo isun lan riko
    Bb Cm
    isun nerimo mugo urip riko mulyo..

    Musik : Cm G# Bb Cm [2x]
    G..

    *)
    Cm Bb D#
    ngomongo dung wis sing ono roso
    G# Bb D#
    ojo di simpen tuwas kesikso
    Fm
    saben dino keloronan
    Cm
    tapi ati sing sepadan
    G# Bb Cm
    kelendi welas biso kerasan..

    Musik : Cm G# Bb..[4x]
    Cm..

    Reff :
    Cm
    anane sun lan riko
    G#
    welase sing sempurno
    Bb Cm
    iku kerono riko sing timbang roso

    Cm
    ibarat mung semene
    G#
    jodo isun lan riko
    Bb Cm
    isun nerimo mugo urip riko mulyo..

    Cm
    anane sun lan riko
    G#
    welase sing sempurno
    Bb Cm
    iku kerono riko sing timbang roso

    Cm
    ibarat mung semene
    G#
    jodo isun lan riko
    Bb Cm
    isun nerimo mugo urip riko mulyo..
    G#
    isun nerimo
    Bb
    mugo uripe..
    Cm G# Bb G Cm..Cm
    riko mulyo……