Size
									

Intro : Cm Bb G#..
Cm Bb G#..Bb..

Cm Bb D#
wis sue isun ambi riko
G# Bb D#
tapi sing ngrasakno welas riko
Fm
isun due rogo iki
Cm
tapi dudu ati riko
G# Bb Cm
keloro batin sun keloro…

Int. G# Bb Cm..

*)
Cm Bb D#
ngomongo dung wis sing ono roso
G# Bb D#
ojo di simpen tuwas kesikso
Fm
saben dino keloronan
Cm
tapi ati sing sepadan
G# Bb Cm
kelendi welas biso kerasan..

Musik : Cm G# Bb..[4x]
Cm..

Reff :
Cm
anane sun lan riko
G#
welase sing sempurno
Bb Cm
iku kerono riko sing timbang roso

Cm
ibarat mung semene
G#
jodo isun lan riko
Bb Cm
isun nerimo mugo urip riko mulyo..

Musik : Cm G# Bb Cm [2x]
G..

*)
Cm Bb D#
ngomongo dung wis sing ono roso
G# Bb D#
ojo di simpen tuwas kesikso
Fm
saben dino keloronan
Cm
tapi ati sing sepadan
G# Bb Cm
kelendi welas biso kerasan..

Musik : Cm G# Bb..[4x]
Cm..

Reff :
Cm
anane sun lan riko
G#
welase sing sempurno
Bb Cm
iku kerono riko sing timbang roso

Cm
ibarat mung semene
G#
jodo isun lan riko
Bb Cm
isun nerimo mugo urip riko mulyo..

Cm
anane sun lan riko
G#
welase sing sempurno
Bb Cm
iku kerono riko sing timbang roso

Cm
ibarat mung semene
G#
jodo isun lan riko
Bb Cm
isun nerimo mugo urip riko mulyo..
G#
isun nerimo
Bb
mugo uripe..
Cm G# Bb G Cm..Cm
riko mulyo……