Size
									

Intro : Em Bm C G
Em Bm D..

Em Bm C G
Wis suwi..aku pengen ngajak rabi
Em Bm C D
Awakmu kuwi..sing bener tak tresnani
Em Bm C G
Basan saiki..atiku mbok larani
Em Bm C D
Pancen awakmu..seneng gawe loro ati..

Em Bm
Aku pengen nglakoni tresno sing suci
C G
Marang sliramu sing cocok neng njero ati
Em Bm
Jebule omonganmu nggak iso dipercoyo
C D
Biyen ngomong tresno saiki aku kon lungo..

Em Bm
Awakmu kuwi mung iso nggawe ndhasku ngelu
C G
Biyen kowe ngomong ora bakal nglalekne aku..
Em Bm
Basan saiki awakmu malah sing mundur
C D
Atiku rasane saiki dadi tambah ajur..

Em Bm C G
Wis suwi..aku pengen ngajak rabi
Em Bm C D
Awakmu kuwi..sing bener tak tresnani
Em Bm C G
Basan saiki..atiku mbok larani
Em Bm C D
Pancen awakmu..seneng gawe loro ati..

Musik : C..D..C Bm Em..

*)
G D
Cincin sing mbiyen tak tukokne kur nggo kowe
Em Bm
Malah saiki kabeh kuwi tok balekne
C G
Atiku saiki rasane ora karuan
Am D
Mergo tresnoku iki ora kesampe’an..

G D
Ikhlasno aku mas rabi karo wong liyo
Em Bm
mugo wae awakmu iso ngelalekne aku
C G
pancen aku memang dudu jodohmu
Am D
mergo wong tuwaku cen ora setuju..

G D
Yo wis dek aku pancen dudu jodohmu
Em Bm
Arep diwolak-walik kepiye panggah ra biyu
C G
Atiku saiki rasane koyo wong mati
Am D
Mergo aku ro awakmu ora sido rabi..

G D
Penggaweanmu mas wae ora jelas
Em Bm
Yen rabi ro aku opo arep mbok pakan watu
C G
Eong tuwaku terus nekokne kowe
Am D
Tapi awakku mung iso maringi janji janji janji

Musik : Em..Bm..C Am B..
Em..D..C Am B..
Am..Em..Am..B..

*)
G D
Cincin sing mbiyen tak tukokne kur nggo kowe
Em Bm
Malah saiki kabeh kuwi tok balekne
C G
Atiku saiki rasane ora karuan
Am D
Mergo tresnoku iki ora kesampe’an..

G D
Ikhlasno aku mas rabi karo wong liyo
Em Bm
mugo wae awakmu iso ngelalekne aku
C G
pancen aku memang dudu jodohmu
Am D
mergo wong tuwaku cen ora setuju..

G D
Yo wis dek aku pancen dudu jodohmu
Em Bm
Arep diwolak-walik kepiye panggah ra biyu
C G
Atiku saiki rasane koyo wong mati
Am D
Mergo aku ro awakmu ora sido rabi..

G D
Penggaweanmu mas wae ora jelas
Em Bm
Yen rabi ro aku opo arep mbok pakan watu
C G
Eong tuwaku terus nekokne kowe
Am D
Tapi awakku mung iso maringi janji janji janji

Outro : C..Bm Em..Em