• Keni Ishida Feat. Ardi Version: 1.0
  • Font Size
    									

    Intro : Em Bm C G
    Em Bm D..

    Em Bm C G
    Wis suwi..aku pengen ngajak rabi
    Em Bm C D
    Awakmu kuwi..sing bener tak tresnani
    Em Bm C G
    Basan saiki..atiku mbok larani
    Em Bm C D
    Pancen awakmu..seneng gawe loro ati..

    Em Bm
    Aku pengen nglakoni tresno sing suci
    C G
    Marang sliramu sing cocok neng njero ati
    Em Bm
    Jebule omonganmu nggak iso dipercoyo
    C D
    Biyen ngomong tresno saiki aku kon lungo..

    Em Bm
    Awakmu kuwi mung iso nggawe ndhasku ngelu
    C G
    Biyen kowe ngomong ora bakal nglalekne aku..
    Em Bm
    Basan saiki awakmu malah sing mundur
    C D
    Atiku rasane saiki dadi tambah ajur..

    Em Bm C G
    Wis suwi..aku pengen ngajak rabi
    Em Bm C D
    Awakmu kuwi..sing bener tak tresnani
    Em Bm C G
    Basan saiki..atiku mbok larani
    Em Bm C D
    Pancen awakmu..seneng gawe loro ati..

    Musik : C..D..C Bm Em..

    *)
    G D
    Cincin sing mbiyen tak tukokne kur nggo kowe
    Em Bm
    Malah saiki kabeh kuwi tok balekne
    C G
    Atiku saiki rasane ora karuan
    Am D
    Mergo tresnoku iki ora kesampe’an..

    G D
    Ikhlasno aku mas rabi karo wong liyo
    Em Bm
    mugo wae awakmu iso ngelalekne aku
    C G
    pancen aku memang dudu jodohmu
    Am D
    mergo wong tuwaku cen ora setuju..

    G D
    Yo wis dek aku pancen dudu jodohmu
    Em Bm
    Arep diwolak-walik kepiye panggah ra biyu
    C G
    Atiku saiki rasane koyo wong mati
    Am D
    Mergo aku ro awakmu ora sido rabi..

    G D
    Penggaweanmu mas wae ora jelas
    Em Bm
    Yen rabi ro aku opo arep mbok pakan watu
    C G
    Eong tuwaku terus nekokne kowe
    Am D
    Tapi awakku mung iso maringi janji janji janji

    Musik : Em..Bm..C Am B..
    Em..D..C Am B..
    Am..Em..Am..B..

    *)
    G D
    Cincin sing mbiyen tak tukokne kur nggo kowe
    Em Bm
    Malah saiki kabeh kuwi tok balekne
    C G
    Atiku saiki rasane ora karuan
    Am D
    Mergo tresnoku iki ora kesampe’an..

    G D
    Ikhlasno aku mas rabi karo wong liyo
    Em Bm
    mugo wae awakmu iso ngelalekne aku
    C G
    pancen aku memang dudu jodohmu
    Am D
    mergo wong tuwaku cen ora setuju..

    G D
    Yo wis dek aku pancen dudu jodohmu
    Em Bm
    Arep diwolak-walik kepiye panggah ra biyu
    C G
    Atiku saiki rasane koyo wong mati
    Am D
    Mergo aku ro awakmu ora sido rabi..

    G D
    Penggaweanmu mas wae ora jelas
    Em Bm
    Yen rabi ro aku opo arep mbok pakan watu
    C G
    Eong tuwaku terus nekokne kowe
    Am D
    Tapi awakku mung iso maringi janji janji janji

    Outro : C..Bm Em..Em