Size
									

Capo di fret 1

Intro: G..

Reff:
G D
Tenane aku pengen ngungkapne tresno
Em Bm
sing amung tak simpen neng njero dodo
C G
mergo tansah abot sing tak songgo
Am D
anane kok mung mbok anggep sewates konco..
G D
Maju mundur yen ketemu ra wani kondo
Em Bm
nadyan wedi tresnomu di saut wong liyo
C G
sampai kapan tak pendem roso cinta
Am D G
opo selawase ya mung dadi konco mesra..

Musik : G D Em Bm
C G Am D G..

G
Selalu teringat saat bersama
Em
walaupun jarak memisahkan kita
C D
karena cintaku bersemi didalam dada..

G-D/F# Em D
Nadyan adoh..jarak sliramu
C G
nanging tansah eling..sedep esemmu
Em D
pengen rasane tansah..neng sandingmu
C D
gawe tombo..roso kasmaranku..

Em
Padange rembulan ra iso madangi atiku
D
terange lintang ra iso ngilangi kangenku
C
wangimu isih nempel neng njero dodoku
D
nanging aku sadar yen sliramu sewates
D
koncoku..

Reff:
G D
Tenane aku pengen ngungkapne tresno
Em Bm
sing amung tak simpen neng njero dodo
C G
mergo tansah abot sing tak songgo
Am D
anane kok mung mbok anggep sewates konco..
G D
Maju mundur yen ketemu ra wani kondo
Em Bm
nadyan wedi tresnomu di saut wong liyo
C G
sampai kapan tak pendem roso cinta
Am D G
opo selawase ya mung dadi konco mesra..

Musik : G D Em Bm
C G Am D G..

G
Selalu teringat saat bersama
Em
walaupun jarak memisahkan kita
C D
karena cintaku bersemi didalam dada..

G-D/F# Em D
Nadyan adoh..jarak sliramu
C G
nanging tansah eling..sedep esemmu
Em D
pengen rasane tansah..neng sandingmu
C D
gawe tombo..roso kasmaranku..

Em
Padange rembulan ra iso madangi atiku
D
terange lintang ra iso ngilangi kangenku
C
wangimu isih nempel neng njero dodoku
D
nanging aku sadar yen sliramu sewates
D
koncoku..

Reff:
G D
Tenane aku pengen ngungkapne tresno
Em Bm
sing amung tak simpen neng njero dodo
C G
mergo tansah abot sing tak songgo
Am D
anane kok mung mbok anggep sewates konco..
G D
Maju mundur yen ketemu ra wani kondo
Em Bm
nadyan wedi tresnomu di saut wong liyo
C G
sampai kapan tak pendem roso cinta
Am D G
opo selawase ya mung dadi konco mesra..

G D
Tenane aku pengen ngungkapne tresno
Em Bm
sing amung tak simpen neng njero dodo
C G
mergo tansah abot sing tak songgo
Am D
anane kok mung mbok anggep sewates konco..
G D
Maju mundur yen ketemu ra wani kondo
Em Bm
nadyan wedi tresnomu di saut wong liyo
C G
sampai kapan tak pendem roso cinta
Am D G
opo selawase ya mung dadi konco mesra..