• Jihan Audy Version: 1.0
  • Font Size
    									

    Capo di fret 1

    Intro: G..

    Reff:
    G D
    Tenane aku pengen ngungkapne tresno
    Em Bm
    sing amung tak simpen neng njero dodo
    C G
    mergo tansah abot sing tak songgo
    Am D
    anane kok mung mbok anggep sewates konco..
    G D
    Maju mundur yen ketemu ra wani kondo
    Em Bm
    nadyan wedi tresnomu di saut wong liyo
    C G
    sampai kapan tak pendem roso cinta
    Am D G
    opo selawase ya mung dadi konco mesra..

    Musik : G D Em Bm
    C G Am D G..

    G
    Selalu teringat saat bersama
    Em
    walaupun jarak memisahkan kita
    C D
    karena cintaku bersemi didalam dada..

    G-D/F# Em D
    Nadyan adoh..jarak sliramu
    C G
    nanging tansah eling..sedep esemmu
    Em D
    pengen rasane tansah..neng sandingmu
    C D
    gawe tombo..roso kasmaranku..

    Em
    Padange rembulan ra iso madangi atiku
    D
    terange lintang ra iso ngilangi kangenku
    C
    wangimu isih nempel neng njero dodoku
    D
    nanging aku sadar yen sliramu sewates
    D
    koncoku..

    Reff:
    G D
    Tenane aku pengen ngungkapne tresno
    Em Bm
    sing amung tak simpen neng njero dodo
    C G
    mergo tansah abot sing tak songgo
    Am D
    anane kok mung mbok anggep sewates konco..
    G D
    Maju mundur yen ketemu ra wani kondo
    Em Bm
    nadyan wedi tresnomu di saut wong liyo
    C G
    sampai kapan tak pendem roso cinta
    Am D G
    opo selawase ya mung dadi konco mesra..

    Musik : G D Em Bm
    C G Am D G..

    G
    Selalu teringat saat bersama
    Em
    walaupun jarak memisahkan kita
    C D
    karena cintaku bersemi didalam dada..

    G-D/F# Em D
    Nadyan adoh..jarak sliramu
    C G
    nanging tansah eling..sedep esemmu
    Em D
    pengen rasane tansah..neng sandingmu
    C D
    gawe tombo..roso kasmaranku..

    Em
    Padange rembulan ra iso madangi atiku
    D
    terange lintang ra iso ngilangi kangenku
    C
    wangimu isih nempel neng njero dodoku
    D
    nanging aku sadar yen sliramu sewates
    D
    koncoku..

    Reff:
    G D
    Tenane aku pengen ngungkapne tresno
    Em Bm
    sing amung tak simpen neng njero dodo
    C G
    mergo tansah abot sing tak songgo
    Am D
    anane kok mung mbok anggep sewates konco..
    G D
    Maju mundur yen ketemu ra wani kondo
    Em Bm
    nadyan wedi tresnomu di saut wong liyo
    C G
    sampai kapan tak pendem roso cinta
    Am D G
    opo selawase ya mung dadi konco mesra..

    G D
    Tenane aku pengen ngungkapne tresno
    Em Bm
    sing amung tak simpen neng njero dodo
    C G
    mergo tansah abot sing tak songgo
    Am D
    anane kok mung mbok anggep sewates konco..
    G D
    Maju mundur yen ketemu ra wani kondo
    Em Bm
    nadyan wedi tresnomu di saut wong liyo
    C G
    sampai kapan tak pendem roso cinta
    Am D G
    opo selawase ya mung dadi konco mesra..