• Intan Rahma Version: 1.0
  • Font Size
    									

    Intro : C G Am Em
    F C Dm G

    C G
    Ra biso lali,
    Am Em
    Mung tansah kelingan..
    F C
    Karo kowe sing tak tresno,
    Dm G
    Ninggalke kenangan..

    C G
    Kabeh dadi impenku,
    Am Em
    Koyo mbiyen bareng mlaku..
    F C
    Nyambung katresnan iki,
    Dm G
    Mungkin k’we wis ra sudi..

    #)
    F G
    ..Terusno lakumu
    Am
    Dongaku kanggo awakmu..
    Dm
    Mugo kowe enggal,
    G
    Nemokke dalanmu..

    Reff:
    C G
    Ngopo mbiyen kowe teko
    Am
    Yen akhire arep lungo..
    -C F C
    Ngarepke balasan tresno,
    G
    Nanging mung mbok sio-sio..
    C G
    Pancen lantip pikiranmu
    Am
    Pancen luwes omonganmu..
    -C F C
    Nanging opo kabeh kuwi,
    G
    Mung tok nggo nglarani aku..

    Musik : Am C G Am
    Am C G..

    #)
    F G
    ..Terusno lakumu
    Am
    Dongaku kanggo awakmu..
    Dm
    Mugo kowe enggal,
    G
    Nemokke dalanmu..

    C G
    Mungkin wis dadi,
    Am Em
    Takdire gusti..
    F C
    Biso nyawang kowe nanging,
    Dm G
    Tanpo biso nduweni..

    C G
    Kabeh dadi impenku,
    Am Em
    Koyo mbiyen bareng mlaku..
    F C
    Nyambung katresnan iki,
    Dm G
    Mungkin k’we wis ra sudi..

    #)
    F G
    ..Terusno lakumu
    Am
    Dongaku kanggo awakmu..
    Dm
    Mugo kowe enggal,
    G
    Nemokke dalanmu..

    Reff:
    C G
    Ngopo mbiyen kowe teko
    Am
    Yen akhire arep lungo..
    -C F C
    Ngarepke balasan tresno,
    G
    Nanging mung mbok sio-sio..
    C G
    Pancen lantip pikiranmu
    Am
    Pancen luwes omonganmu..
    -C F C
    Nanging opo kabeh kuwi,
    G
    Mung tok nggo nglarani aku..

    C G
    Ngopo mbiyen kowe teko
    Am
    Yen akhire arep lungo..
    -C F C
    Ngarepke balasan tresno,
    G
    Nanging mung mbok sio-sio..
    C G
    Pancen lantip pikiranmu
    Am
    Pancen luwes omonganmu..
    -C F C
    Nanging opo kabeh kuwi,
    G
    Mung tok nggo nglarani aku..

    Outro : C..