Size
									

Intro : C G Am Em
F C Dm G

C G
Ra biso lali,
Am Em
Mung tansah kelingan..
F C
Karo kowe sing tak tresno,
Dm G
Ninggalke kenangan..

C G
Kabeh dadi impenku,
Am Em
Koyo mbiyen bareng mlaku..
F C
Nyambung katresnan iki,
Dm G
Mungkin k’we wis ra sudi..

#)
F G
..Terusno lakumu
Am
Dongaku kanggo awakmu..
Dm
Mugo kowe enggal,
G
Nemokke dalanmu..

Reff:
C G
Ngopo mbiyen kowe teko
Am
Yen akhire arep lungo..
-C F C
Ngarepke balasan tresno,
G
Nanging mung mbok sio-sio..
C G
Pancen lantip pikiranmu
Am
Pancen luwes omonganmu..
-C F C
Nanging opo kabeh kuwi,
G
Mung tok nggo nglarani aku..

Musik : Am C G Am
Am C G..

#)
F G
..Terusno lakumu
Am
Dongaku kanggo awakmu..
Dm
Mugo kowe enggal,
G
Nemokke dalanmu..

C G
Mungkin wis dadi,
Am Em
Takdire gusti..
F C
Biso nyawang kowe nanging,
Dm G
Tanpo biso nduweni..

C G
Kabeh dadi impenku,
Am Em
Koyo mbiyen bareng mlaku..
F C
Nyambung katresnan iki,
Dm G
Mungkin k’we wis ra sudi..

#)
F G
..Terusno lakumu
Am
Dongaku kanggo awakmu..
Dm
Mugo kowe enggal,
G
Nemokke dalanmu..

Reff:
C G
Ngopo mbiyen kowe teko
Am
Yen akhire arep lungo..
-C F C
Ngarepke balasan tresno,
G
Nanging mung mbok sio-sio..
C G
Pancen lantip pikiranmu
Am
Pancen luwes omonganmu..
-C F C
Nanging opo kabeh kuwi,
G
Mung tok nggo nglarani aku..

C G
Ngopo mbiyen kowe teko
Am
Yen akhire arep lungo..
-C F C
Ngarepke balasan tresno,
G
Nanging mung mbok sio-sio..
C G
Pancen lantip pikiranmu
Am
Pancen luwes omonganmu..
-C F C
Nanging opo kabeh kuwi,
G
Mung tok nggo nglarani aku..

Outro : C..