• Intan Rahma Version: 1.0
  • Font Size
    									

    Capo di fret 1

    Intro : Em..C..D..G..
    C..D..B..

    Em C
    aku trimo sing ngalah
    D G
    aku wes ra betah
    C Em
    ngrasakke kahanan iki
    F# B
    rasane ra nguati..

    Em Bm
    sambat loro ning ati
    C G
    kabeh janjimu ora bukti
    C Em
    jare tresno nanging opo
    F# B Em
    kowe gampang leno..

    Em C
    aku kepontang panting
    D G
    manut mlakune angin
    C Em
    ibaratno bandulan
    F# B
    aku unggo dolanan..

    Em Bm
    loro atiku loro
    C G
    seng tak tersno ora rumongso
    C Em
    kowe teko nggawe cidro
    F# B
    mending aku lungo..

    Reff:
    Em C
    wes rapopo wes ra sah di terusno
    D G
    senajan toh atiku loro
    C Em
    mending tak culno ugo ngikhlasno
    F# B
    kowe nggo wong liyo..

    Em C
    tak cubo legowo
    D G
    tak cubo nglalekno
    C Em
    senajan pait
    F# B
    abot seng tak roso..

    Musik : Em C D G C Em F# B
    Em Bm C G C Em F# B

    Em C
    aku trimo sing ngalah
    D G
    aku wes ra betah
    C Em
    ngrasakke kahanan iki
    F# B
    rasane ra nguati..

    Em Bm
    sambat loro ning ati
    C G
    kabeh janjimu ora bukti
    C Em
    jare tresno nanging opo
    F# B
    kowe gampang leno..

    Reff:
    Em C
    wes rapopo wes ra sah di terusno
    D G
    senajan toh atiku loro
    C Em
    mending tak culno ugo ngikhlasno
    F# B
    kowe nggo wong liyo..
    Em C
    tak cubo legowo
    D G
    tak cubo nglalekno
    C Em
    senajan pait
    F# B
    abot seng tak roso..

    Em C
    wes rapopo wes ra sah di terusno
    D G
    senajan toh atiku loro
    C Em
    mending tak culno ugo ngikhlasno
    F# B
    kowe nggo wong liyo..
    Em C
    tak cubo legowo
    D G
    tak cubo nglalekno
    C Em
    senajan pait
    F# B
    abot seng tak roso..

    Outro : Em