Size
									

Capo di fret 1

Intro : Em..C..D..G..
C..D..B..

Em C
aku trimo sing ngalah
D G
aku wes ra betah
C Em
ngrasakke kahanan iki
F# B
rasane ra nguati..

Em Bm
sambat loro ning ati
C G
kabeh janjimu ora bukti
C Em
jare tresno nanging opo
F# B Em
kowe gampang leno..

Em C
aku kepontang panting
D G
manut mlakune angin
C Em
ibaratno bandulan
F# B
aku unggo dolanan..

Em Bm
loro atiku loro
C G
seng tak tersno ora rumongso
C Em
kowe teko nggawe cidro
F# B
mending aku lungo..

Reff:
Em C
wes rapopo wes ra sah di terusno
D G
senajan toh atiku loro
C Em
mending tak culno ugo ngikhlasno
F# B
kowe nggo wong liyo..

Em C
tak cubo legowo
D G
tak cubo nglalekno
C Em
senajan pait
F# B
abot seng tak roso..

Musik : Em C D G C Em F# B
Em Bm C G C Em F# B

Em C
aku trimo sing ngalah
D G
aku wes ra betah
C Em
ngrasakke kahanan iki
F# B
rasane ra nguati..

Em Bm
sambat loro ning ati
C G
kabeh janjimu ora bukti
C Em
jare tresno nanging opo
F# B
kowe gampang leno..

Reff:
Em C
wes rapopo wes ra sah di terusno
D G
senajan toh atiku loro
C Em
mending tak culno ugo ngikhlasno
F# B
kowe nggo wong liyo..
Em C
tak cubo legowo
D G
tak cubo nglalekno
C Em
senajan pait
F# B
abot seng tak roso..

Em C
wes rapopo wes ra sah di terusno
D G
senajan toh atiku loro
C Em
mending tak culno ugo ngikhlasno
F# B
kowe nggo wong liyo..
Em C
tak cubo legowo
D G
tak cubo nglalekno
C Em
senajan pait
F# B
abot seng tak roso..

Outro : Em