• Intan Rahma Version: 1.0
  • Font Size
    									

    D A
    ..Tegane atimu
    Bm F#m G
    ..gawe tatu ning atiku
    D Em
    Derese eluh iki
    A
    mergo kowe le njalari
    D A
    ..Lamise janjimu
    Bm F#m G
    ..koyo ombake banyu
    D Em
    Gede bantere alun
    A (D)
    nangin ra iso digugu

    D A
    ..Kroso ning awakku
    Bm F#m G
    ..njobo loro njero ngilu
    D
    Mikirke anggonmu
    Em A
    ..sing mbubrah kahanan uripku
    D A
    ..Aku kudu piye
    Bm F#m G
    ..yen wis dadi koyo ngene
    D Em
    Tak cobo nglaleke arep nganggo
    A
    coro opo wae..

    Reff :
    D A
    Kapten aku pengen oleng
    Bm F#m
    mergo tresno wes ra kajen
    G D
    Kapten ben kabeh kelalen
    Em A
    aku pengen oleng..
    D A
    Kapten gek ndang wenehono
    Bm F#m
    treno ben ra nyesek neng dodo
    G D
    Tombo teko loro lungo
    Em A
    senajan mung sedelo..

    D A
    Wes biasane aku mbok larani
    Bm F#m
    Saiki pengenmu piye yen ngeneki
    G D
    Ngalor ngidul golek tombo
    Em A
    Sokor sokor oleh gantine tresno

    D A
    Senajan iki mung sedelo
    Bm
    Yo wes ra popo
    F#m
    sing penting wes ra kroso
    G D
    Kroso larane lali ro slirane
    Em A
    Sing wes gawe atiku oleng wae..

    Reff :
    D A
    Kapten aku pengen oleng
    Bm F#m
    mergo tresno wes ra kajen
    G D
    Kapten ben kabeh kelalen
    Em A
    aku pengen oleng..
    D A
    Kapten gek ndang wenehono
    Bm F#m
    treno ben ra nyesek neng dodo
    G D
    Tombo teko loro lungo
    Em A
    senajan mung sedelo..

    D
    Mabur duwur
    A
    atiku tambah ajur
    Bm
    Kelingan kowe
    F#m
    wes mendingan tak kubur
    G
    Ojo meneh tak tandur
    D
    aku wes kesel jujur
    Em
    Atiku iki
    A
    mung mbok ulur ulur..

    D
    Saiki kowe
    A
    pancen iso mbalelo
    Bm
    Rasakno mengko
    F#m
    yen aku uwes lungo
    G
    Sopo sing bakal ngampet
    D
    loro disio sio
    Em A
    Kowe mesti oleh piwales tresno

    G A
    ..Tak akoni
    D Bm
    larane tembus neng ati
    G
    Sekarang tlah hilang
    A D
    semenjak kaptenku datang

    Musik : D A Bm F#m G D Em A
    D A Bm F#m G D Em A

    Reff :
    D A
    Kapten aku pengen oleng
    Bm F#m
    mergo tresno wes ra kajen
    G D
    Kapten ben kabeh kelalen
    Em A
    aku pengen oleng..
    D A
    Kapten gek ndang wenehono
    Bm F#m
    treno ben ra nyesek neng dodo
    G D
    Tombo teko loro lungo
    Em A
    senajan mung sedelo..

    D A
    Kapten aku pengen oleng
    Bm F#m
    mergo tresno wes ra kajen
    G D
    Kapten ben kabeh kelalen
    Em A
    aku pengen oleng..
    D A
    Kapten gek ndang wenehono
    Bm F#m
    treno ben ra nyesek neng dodo
    G D
    Tombo teko loro lungo
    Em A
    senajan mung sedelo..

    Outro : A..D..