Size
									

D A
..Tegane atimu
Bm F#m G
..gawe tatu ning atiku
D Em
Derese eluh iki
A
mergo kowe le njalari
D A
..Lamise janjimu
Bm F#m G
..koyo ombake banyu
D Em
Gede bantere alun
A (D)
nangin ra iso digugu

D A
..Kroso ning awakku
Bm F#m G
..njobo loro njero ngilu
D
Mikirke anggonmu
Em A
..sing mbubrah kahanan uripku
D A
..Aku kudu piye
Bm F#m G
..yen wis dadi koyo ngene
D Em
Tak cobo nglaleke arep nganggo
A
coro opo wae..

Reff :
D A
Kapten aku pengen oleng
Bm F#m
mergo tresno wes ra kajen
G D
Kapten ben kabeh kelalen
Em A
aku pengen oleng..
D A
Kapten gek ndang wenehono
Bm F#m
treno ben ra nyesek neng dodo
G D
Tombo teko loro lungo
Em A
senajan mung sedelo..

D A
Wes biasane aku mbok larani
Bm F#m
Saiki pengenmu piye yen ngeneki
G D
Ngalor ngidul golek tombo
Em A
Sokor sokor oleh gantine tresno

D A
Senajan iki mung sedelo
Bm
Yo wes ra popo
F#m
sing penting wes ra kroso
G D
Kroso larane lali ro slirane
Em A
Sing wes gawe atiku oleng wae..

Reff :
D A
Kapten aku pengen oleng
Bm F#m
mergo tresno wes ra kajen
G D
Kapten ben kabeh kelalen
Em A
aku pengen oleng..
D A
Kapten gek ndang wenehono
Bm F#m
treno ben ra nyesek neng dodo
G D
Tombo teko loro lungo
Em A
senajan mung sedelo..

D
Mabur duwur
A
atiku tambah ajur
Bm
Kelingan kowe
F#m
wes mendingan tak kubur
G
Ojo meneh tak tandur
D
aku wes kesel jujur
Em
Atiku iki
A
mung mbok ulur ulur..

D
Saiki kowe
A
pancen iso mbalelo
Bm
Rasakno mengko
F#m
yen aku uwes lungo
G
Sopo sing bakal ngampet
D
loro disio sio
Em A
Kowe mesti oleh piwales tresno

G A
..Tak akoni
D Bm
larane tembus neng ati
G
Sekarang tlah hilang
A D
semenjak kaptenku datang

Musik : D A Bm F#m G D Em A
D A Bm F#m G D Em A

Reff :
D A
Kapten aku pengen oleng
Bm F#m
mergo tresno wes ra kajen
G D
Kapten ben kabeh kelalen
Em A
aku pengen oleng..
D A
Kapten gek ndang wenehono
Bm F#m
treno ben ra nyesek neng dodo
G D
Tombo teko loro lungo
Em A
senajan mung sedelo..

D A
Kapten aku pengen oleng
Bm F#m
mergo tresno wes ra kajen
G D
Kapten ben kabeh kelalen
Em A
aku pengen oleng..
D A
Kapten gek ndang wenehono
Bm F#m
treno ben ra nyesek neng dodo
G D
Tombo teko loro lungo
Em A
senajan mung sedelo..

Outro : A..D..