• Happy Asmara Version: 1.0
  • Font Size
    									

    Intro : Dm..C..Bb..A..
    Dm..C..Bb..A..

    Dm
    Sayang..
    C
    Sejatine takonono
    Bb
    Sak jerone atimu
    A
    Opo karep dadi pengenmu..
    Dm
    Tresno iki
    C
    Kabeh amung kanggo sliramu
    Bb
    Ra ono sing liane
    Dm
    Kabeh mung kanggo kowe..

    Reff:
    Gm
    Amung siji
    Dm
    Yen aku nyawang padange bulan
    A
    Sing ning duwure padange jagat
    Dm D
    Amung siji sing keno tak sawang
    Gm
    Tresnomu koyo murupe lintang
    F
    Seng saben wengi terus tak sawang
    A Dm
    Ning ngendi saiki dunungmu sayang..

    Musik : Gm ..Dm..Bb A Dm..

    Dm
    Sayang..
    C
    Sejatine takonono
    Bb
    Sak jerone atimu
    A
    Opo karep dadi pengenmu..
    Dm
    Tresno iki
    C
    Kabeh amung kanggo sliramu
    Bb
    Ra ono sing liane
    Dm
    Kabeh mung kanggo kowe..

    Reff:
    Gm
    Amung siji
    Dm
    Yen aku nyawang padange bulan
    A
    Sing ning duwure padange jagat
    Dm D
    Amung siji sing keno tak sawang
    Gm
    Tresnomu koyo murupe lintang
    F
    Seng saben wengi terus tak sawang
    A Dm
    Ning ngendi saiki dunungmu sayang..

    Musik : C..Dm..C..F..
    Gm..Dm..Bb A Dm..

    Dm
    Sayang..
    C
    Sejatine takonono
    Bb
    Sak jerone atimu
    A
    Opo karep dadi pengenmu..
    Dm
    Tresno iki
    C
    Kabeh amung kanggo sliramu
    Bb
    Ra ono sing liane
    Dm
    Kabeh mung kanggo kowe..

    Reff end:
    Gm
    Amung siji
    Dm
    Yen aku nyawang padange bulan
    A
    Sing ning duwure padange jagat
    Dm D
    Amung siji sing keno tak sawang
    Gm
    Tresnomu koyo murupe lintang
    F
    Seng saben wengi terus tak sawang
    A Dm D
    Ning ngendi saiki dunungmu sayang..
    Gm
    Rino wengiku amung dedungo
    F
    Marang gustiku kang Maha Kuasa
    A Dm
    Mugo-mugo ndang balio sliramu sayang..