Size
									

Intro : Dm..C..Bb..A..
Dm..C..Bb..A..

Dm
Sayang..
C
Sejatine takonono
Bb
Sak jerone atimu
A
Opo karep dadi pengenmu..
Dm
Tresno iki
C
Kabeh amung kanggo sliramu
Bb
Ra ono sing liane
Dm
Kabeh mung kanggo kowe..

Reff:
Gm
Amung siji
Dm
Yen aku nyawang padange bulan
A
Sing ning duwure padange jagat
Dm D
Amung siji sing keno tak sawang
Gm
Tresnomu koyo murupe lintang
F
Seng saben wengi terus tak sawang
A Dm
Ning ngendi saiki dunungmu sayang..

Musik : Gm ..Dm..Bb A Dm..

Dm
Sayang..
C
Sejatine takonono
Bb
Sak jerone atimu
A
Opo karep dadi pengenmu..
Dm
Tresno iki
C
Kabeh amung kanggo sliramu
Bb
Ra ono sing liane
Dm
Kabeh mung kanggo kowe..

Reff:
Gm
Amung siji
Dm
Yen aku nyawang padange bulan
A
Sing ning duwure padange jagat
Dm D
Amung siji sing keno tak sawang
Gm
Tresnomu koyo murupe lintang
F
Seng saben wengi terus tak sawang
A Dm
Ning ngendi saiki dunungmu sayang..

Musik : C..Dm..C..F..
Gm..Dm..Bb A Dm..

Dm
Sayang..
C
Sejatine takonono
Bb
Sak jerone atimu
A
Opo karep dadi pengenmu..
Dm
Tresno iki
C
Kabeh amung kanggo sliramu
Bb
Ra ono sing liane
Dm
Kabeh mung kanggo kowe..

Reff end:
Gm
Amung siji
Dm
Yen aku nyawang padange bulan
A
Sing ning duwure padange jagat
Dm D
Amung siji sing keno tak sawang
Gm
Tresnomu koyo murupe lintang
F
Seng saben wengi terus tak sawang
A Dm D
Ning ngendi saiki dunungmu sayang..
Gm
Rino wengiku amung dedungo
F
Marang gustiku kang Maha Kuasa
A Dm
Mugo-mugo ndang balio sliramu sayang..