• Elda Veronica Version: 1.0
  • Font Size
    									

    Capo di fret 4

    Intro : G D Em Bm C..D..
    G D Em Bm C..D..

    G D
    koyo ngene rasane
    Em Bm
    yen ora ning sandingmu
    C
    nadyan abot kanggoku
    D G D
    nanging tansah tak kuatno atiku..

    G D
    amung tak angen-angen
    Em Bm
    sliramu sak jroning dodo
    C
    mergo saben bengiku
    D D
    mung parasmu sing katon ing netro..

    Musik : G D Em Bm C G C D

    Reff :
    G
    nadyan ra ning sandingku
    D G
    tetep dadio lintang
    C D G
    sing tansah madangi tresnoku..
    G
    ugo ning kene aku
    D G
    sing tansah dadi kembang
    C D G
    nyebar arum wangine tresnomu..

    #)
    C D
    tak percoyo sliramu
    G D/Gb Em
    ra ono tresno liyo
    C
    mergo aku ning kene
    D G
    tansah ugemi setyo..

    Musik : G C D G
    G C D G
    C D G

    G D
    koyo ngene rasane
    Em Bm
    yen ora ning sandingmu
    C
    nadyan abot kanggoku
    D G D
    nanging tansah tak kuatno atiku..

    G D
    amung tak angen-angen
    Em Bm
    sliramu sak jroning dodo
    C
    mergo saben bengiku
    D D
    mung parasmu sing katon ing netro..

    Musik : G D Em Bm C G C D

    Reff :
    G
    nadyan ra ning sandingku
    D G
    tetep dadio lintang
    C D G
    sing tansah madangi tresnoku..
    G
    ugo ning kene aku
    D G
    sing tansah dadi kembang
    C D G
    nyebar arum wangine tresnomu..

    #)
    C D
    tak percoyo sliramu
    G D/Gb Em
    ra ono tresno liyo
    C
    mergo aku ning kene
    D G D
    tansah ugemi setyo..

    G
    nadyan ra ning sandingku
    D G
    tetep dadio lintang
    C D G
    sing tansah madangi tresnoku
    G
    ugo ning kene aku
    D G
    sing tansah dadi kembang
    C D G
    nyebar arum wangine tresnomu

    ##)
    C D
    tak percoyo sliramu
    Bm Em
    ra ono tresno liyo
    C
    mergo aku ning kene
    D G
    tansah ugemi setyo..