Size
									

Capo di fret 4

Intro : G D Em Bm C..D..
G D Em Bm C..D..

G D
koyo ngene rasane
Em Bm
yen ora ning sandingmu
C
nadyan abot kanggoku
D G D
nanging tansah tak kuatno atiku..

G D
amung tak angen-angen
Em Bm
sliramu sak jroning dodo
C
mergo saben bengiku
D D
mung parasmu sing katon ing netro..

Musik : G D Em Bm C G C D

Reff :
G
nadyan ra ning sandingku
D G
tetep dadio lintang
C D G
sing tansah madangi tresnoku..
G
ugo ning kene aku
D G
sing tansah dadi kembang
C D G
nyebar arum wangine tresnomu..

#)
C D
tak percoyo sliramu
G D/Gb Em
ra ono tresno liyo
C
mergo aku ning kene
D G
tansah ugemi setyo..

Musik : G C D G
G C D G
C D G

G D
koyo ngene rasane
Em Bm
yen ora ning sandingmu
C
nadyan abot kanggoku
D G D
nanging tansah tak kuatno atiku..

G D
amung tak angen-angen
Em Bm
sliramu sak jroning dodo
C
mergo saben bengiku
D D
mung parasmu sing katon ing netro..

Musik : G D Em Bm C G C D

Reff :
G
nadyan ra ning sandingku
D G
tetep dadio lintang
C D G
sing tansah madangi tresnoku..
G
ugo ning kene aku
D G
sing tansah dadi kembang
C D G
nyebar arum wangine tresnomu..

#)
C D
tak percoyo sliramu
G D/Gb Em
ra ono tresno liyo
C
mergo aku ning kene
D G D
tansah ugemi setyo..

G
nadyan ra ning sandingku
D G
tetep dadio lintang
C D G
sing tansah madangi tresnoku
G
ugo ning kene aku
D G
sing tansah dadi kembang
C D G
nyebar arum wangine tresnomu

##)
C D
tak percoyo sliramu
Bm Em
ra ono tresno liyo
C
mergo aku ning kene
D G
tansah ugemi setyo..