• Didi Kempot Version: 1.0
  • Font Size
    									

    Intro : C#m..B..A..G#..
    C#m..B..A..G#..

    C#m
    wis dadi niatku
    F#m
    ngabekti marang negoro
    B
    lilo tak pasrahke
    E
    ati sak puputing nyowo
    F#m
    ngugemi prasetyo
    C#m
    setyo janji ora cindro
    D# G#
    mati ing palagan aku lilo..

    *)
    C#m
    wis dadi tugasku
    F#m
    ngabekti mbelo negoro
    B
    wis dadi karepku
    E
    dipenggak yo ora biso
    F#m
    namung nyuwun ndonga
    C#m
    romo ibu lan keluargo
    G# A
    anggen kulo tugas
    C#m
    ngemban projo..

    Int. F#m..G#..C#m..G#

    Reff:
    C#m
    mati urip
    F#m
    tak pasrahke marang gusti
    B
    kanti ikhlas
    E
    jiwa lan ragaku iki

    Int. F#m..C#m..G#..G#..

    C#m
    wis sumpahku
    F#m
    ora bakal tak blenjani
    B
    setyo janji
    E
    ngabekti mbelo nagari

    F#m
    senajan adus getih
    C#m
    tatu ra tak roso perih
    G#
    yen ra menang
    A C#m G#
    luwih becik ora mulih..

    Musik : C#m..F#m..B..E..
    F#m..C#m..D#..G#..

    *)
    C#m
    wis dadi tugasku
    F#m
    ngabekti mbelo negoro
    B
    wis dadi karepku
    E
    dipenggak yo ora biso
    F#m
    namung nyuwun ndonga
    C#m
    romo ibu lan keluargo
    G# A
    anggen kulo tugas
    C#m
    ngemban projo..

    Int. F#m..G#..C#m..G#

    Reff:
    C#m
    mati urip
    F#m
    tak pasrahke marang gusti
    B
    kanti ikhlas
    E
    jiwa lan ragaku iki

    Int. F#m..C#m..G#..G#..

    C#m
    wis sumpahku
    F#m
    ora bakal tak blenjani
    B
    setyo janji
    E
    ngabekti mbelo nagari

    F#m
    senajan adus getih
    C#m
    tatu ra tak roso perih
    G#
    yen ra menang
    A C#m
    luwih becik ora mulih..