Size
									

Intro : C#m..B..A..G#..
C#m..B..A..G#..

C#m
wis dadi niatku
F#m
ngabekti marang negoro
B
lilo tak pasrahke
E
ati sak puputing nyowo
F#m
ngugemi prasetyo
C#m
setyo janji ora cindro
D# G#
mati ing palagan aku lilo..

*)
C#m
wis dadi tugasku
F#m
ngabekti mbelo negoro
B
wis dadi karepku
E
dipenggak yo ora biso
F#m
namung nyuwun ndonga
C#m
romo ibu lan keluargo
G# A
anggen kulo tugas
C#m
ngemban projo..

Int. F#m..G#..C#m..G#

Reff:
C#m
mati urip
F#m
tak pasrahke marang gusti
B
kanti ikhlas
E
jiwa lan ragaku iki

Int. F#m..C#m..G#..G#..

C#m
wis sumpahku
F#m
ora bakal tak blenjani
B
setyo janji
E
ngabekti mbelo nagari

F#m
senajan adus getih
C#m
tatu ra tak roso perih
G#
yen ra menang
A C#m G#
luwih becik ora mulih..

Musik : C#m..F#m..B..E..
F#m..C#m..D#..G#..

*)
C#m
wis dadi tugasku
F#m
ngabekti mbelo negoro
B
wis dadi karepku
E
dipenggak yo ora biso
F#m
namung nyuwun ndonga
C#m
romo ibu lan keluargo
G# A
anggen kulo tugas
C#m
ngemban projo..

Int. F#m..G#..C#m..G#

Reff:
C#m
mati urip
F#m
tak pasrahke marang gusti
B
kanti ikhlas
E
jiwa lan ragaku iki

Int. F#m..C#m..G#..G#..

C#m
wis sumpahku
F#m
ora bakal tak blenjani
B
setyo janji
E
ngabekti mbelo nagari

F#m
senajan adus getih
C#m
tatu ra tak roso perih
G#
yen ra menang
A C#m
luwih becik ora mulih..