• Didi Kempot Version: 1.0
  • Font Size
    									

    Intro : Cm..Fm G..Cm..
    Cm..Fm G..Cm G..

    Cm
    Dalan endi sing kudu tak liwati
    C Fm Cm
    ..Nganti bingung anggonku nggolek’i
    Cm G
    Peteng ndhedhet rasane atiku iki
    G# G
    ..Wayah awan koyo wengi..

    Cm
    Pirang taun tekamu tak enteni
    C Fm Cm
    ..Nganti seprene kok yo ora ngerti
    Cm G
    Roso kangen kengene tresnaku iki
    G# G Cm
    ..Koyo wong sing nyidam sari..

    Int. Fm G7 Cm

    C Fm
    Dino dino rasane neng ati sepi
    G Cm
    ..Urip dewe tanpo kowe sing ngancani
    Cm G
    Nganti kapan kangening atiku mari
    G# G
    ..Klakon tentrem jroning ati..

    Cm
    Kelingan naliko pamitmu ndhek wingi
    C Fm Cm
    ..Banyu mripat iki mbrebes mili
    G
    Seprene lawase tekamu tak anti
    G# G Cm
    ..Ningopo ora bali-bali..

    Musik : Cm..G..Fm..G..Cm..
    Fm G Cm G..

    Cm
    Dalan endi sing kudu tak liwati
    C Fm Cm
    ..Nganti bingung anggonku nggolek’i
    Cm G
    Peteng ndhedhet rasane atiku iki
    G# G
    ..Wayah awan koyo wengi..

    Cm
    Pirang taun tekamu tak enteni
    C Fm Cm
    ..Nganti seprene kok yo ora ngerti
    Cm G
    Roso kangen kengene tresnaku iki
    G# G Cm
    ..Koyo wong sing nyidam sari..

    Int. Fm G7 Cm

    C Fm
    Dino dino rasane neng ati sepi
    G Cm
    ..Urip dewe tanpo kowe sing ngancani
    Cm G
    Nganti kapan kangening atiku mari
    G# G
    ..Klakon tentrem jroning ati..

    Cm
    Kelingan naliko pamitmu ndhek wingi
    C Fm Cm
    ..Banyu mripat iki mbrebes mili
    G
    Seprene lawase tekamu tak anti
    G# G Cm
    ..Ningopo ora bali-bali..