Size
									

Intro : Cm..Fm G..Cm..
Cm..Fm G..Cm G..

Cm
Dalan endi sing kudu tak liwati
C Fm Cm
..Nganti bingung anggonku nggolek’i
Cm G
Peteng ndhedhet rasane atiku iki
G# G
..Wayah awan koyo wengi..

Cm
Pirang taun tekamu tak enteni
C Fm Cm
..Nganti seprene kok yo ora ngerti
Cm G
Roso kangen kengene tresnaku iki
G# G Cm
..Koyo wong sing nyidam sari..

Int. Fm G7 Cm

C Fm
Dino dino rasane neng ati sepi
G Cm
..Urip dewe tanpo kowe sing ngancani
Cm G
Nganti kapan kangening atiku mari
G# G
..Klakon tentrem jroning ati..

Cm
Kelingan naliko pamitmu ndhek wingi
C Fm Cm
..Banyu mripat iki mbrebes mili
G
Seprene lawase tekamu tak anti
G# G Cm
..Ningopo ora bali-bali..

Musik : Cm..G..Fm..G..Cm..
Fm G Cm G..

Cm
Dalan endi sing kudu tak liwati
C Fm Cm
..Nganti bingung anggonku nggolek’i
Cm G
Peteng ndhedhet rasane atiku iki
G# G
..Wayah awan koyo wengi..

Cm
Pirang taun tekamu tak enteni
C Fm Cm
..Nganti seprene kok yo ora ngerti
Cm G
Roso kangen kengene tresnaku iki
G# G Cm
..Koyo wong sing nyidam sari..

Int. Fm G7 Cm

C Fm
Dino dino rasane neng ati sepi
G Cm
..Urip dewe tanpo kowe sing ngancani
Cm G
Nganti kapan kangening atiku mari
G# G
..Klakon tentrem jroning ati..

Cm
Kelingan naliko pamitmu ndhek wingi
C Fm Cm
..Banyu mripat iki mbrebes mili
G
Seprene lawase tekamu tak anti
G# G Cm
..Ningopo ora bali-bali..