Size
									

Capo di fret 3

Intro : C..G..D..G..D..

G C
Udan udan udan udan sayang
D G G-Am-Bm
Wengi iki udan koyo ngene..
C D G -D/F# Em
..Udan deres aku dewe..
A D Am D
..Aku adem tanpo kowe..

*)
G C
Adem panas awaku cah ayu
D G G-Am-Bm
Rasane neng balung nganti ngilu..
C D G D/F# Em
..Opo kowe ra kelingan..
C D G
..Karo aku iki sayang

Reff:
G
Banjir oh banjir
C
udan deres wengi iki
D
Adem oh adem
G
ora ono sing ngancani
G
Banjir oh banjir
C
adem tenan awak iki
C G
Ning kene dewekan
D G
kowe ra gelem ngancani

Musik : C G D G D
G..C..D..G..
C D G Em A..D Am D

*)
G C
Adem panas awaku cah ayu
D G G-Am-Bm
Rasane neng balung nganti ngilu..
C D G D/F# Em
..Opo kowe ra kelingan..
C D G
..Karo aku iki sayang

Reff:
G
Banjir oh banjir
C
udan deres wengi iki
D
Adem oh adem
G
ora ono sing ngancani
G
Banjir oh banjir
C
adem tenan awak iki
C G
Ning kene dewekan
D G
kowe ra gelem ngancani

G
Banjir oh banjir
C
udan deres wengi iki
D
Adem oh adem
G
ora ono sing ngancani
G
Banjir oh banjir
C
adem tenan awak iki
C G
Ning kene dewekan
D G
kowe ra gelem ngancani

G
Banjir oh banjir
C
udan deres wengi iki
D
Adem oh adem
G
ora ono sing ngancani
G
Banjir oh banjir
C
adem tenan awak iki
C G
Ning kene dewekan
D G C D G
kowe ra gelem ngancani…