• Agung Pradanta Feat. Putri Kirana Version: 1.0
  • Font Size
    									

    Intro : Em..Bm..C..G..
    Am..Em..C D Em B..

    Em
    Roso ning njero ati
    Bm
    Raiso tak apusi
    C
    Kadang nyesek ning dodo
    G
    Nanging aku biso opo
    Am
    Bingung rasane ati
    Em
    Kepiye kudu nyikapi
    C D
    Tresnoku soyo gede
    Em B
    Nggo awakmu…

    Em
    Ojo dadi atimu
    Bm
    Kadang raiso ketemu
    C
    Mergo kewajibanmu
    G
    Kudu ndampingi bojomu
    Am
    Kabeh uwes tak tompo
    Em
    Kabeh uwes tak pikerno
    C D
    Senajan aku mung dadi selir
    Em
    Atimu..

    *)
    D
    Aku ora nuntut opo opo
    G
    Pengen ku iki yo mung tresno
    Am D
    Mergo awakmu sing gawe seneng
    G D
    Atiku..

    Reff :
    G
    Pangapurane awakku
    Em
    Durung iso gawe atimu
    Am
    Seseneng koyo bojoku
    D
    Sabaro selir atiku

    G
    Kabeh kui wis tak tompo
    Em
    Senajan kadang ati loro
    Am
    Nanging piye meneh
    D G
    Wis garise sing kuoso..

    Musik : Em..Bm..C..G..
    Am..Em..C D Em

    *)
    D
    Aku ora nuntut opo opo
    G
    Pengen ku iki yo mung tresno
    Am D
    Mergo awakmu sing gawe seneng
    G D
    Atiku..

    Reff :
    G
    Pangapurane awakku
    Em
    Durung iso gawe atimu
    Am
    Seseneng koyo bojoku
    D
    Sabaro selir atiku

    G
    Kabeh kui wis tak tompo
    Em
    Senajan kadang ati loro
    Am
    Nanging piye meneh
    D G
    Wis garise sing kuoso..

    G
    Pangapurane awakku
    Em
    Durung iso gawe atimu
    Am
    Seseneng koyo bojoku
    D
    Sabaro selir atiku

    G
    Kabeh kui wis tak tompo
    Em
    Senajan kadang ati loro
    Am
    Nanging piye meneh
    D G
    Wis garise sing kuoso..

    Outro : G..