Size
									

Intro : Em..Bm..C..G..
Am..Em..C D Em B..

Em
Roso ning njero ati
Bm
Raiso tak apusi
C
Kadang nyesek ning dodo
G
Nanging aku biso opo
Am
Bingung rasane ati
Em
Kepiye kudu nyikapi
C D
Tresnoku soyo gede
Em B
Nggo awakmu…

Em
Ojo dadi atimu
Bm
Kadang raiso ketemu
C
Mergo kewajibanmu
G
Kudu ndampingi bojomu
Am
Kabeh uwes tak tompo
Em
Kabeh uwes tak pikerno
C D
Senajan aku mung dadi selir
Em
Atimu..

*)
D
Aku ora nuntut opo opo
G
Pengen ku iki yo mung tresno
Am D
Mergo awakmu sing gawe seneng
G D
Atiku..

Reff :
G
Pangapurane awakku
Em
Durung iso gawe atimu
Am
Seseneng koyo bojoku
D
Sabaro selir atiku

G
Kabeh kui wis tak tompo
Em
Senajan kadang ati loro
Am
Nanging piye meneh
D G
Wis garise sing kuoso..

Musik : Em..Bm..C..G..
Am..Em..C D Em

*)
D
Aku ora nuntut opo opo
G
Pengen ku iki yo mung tresno
Am D
Mergo awakmu sing gawe seneng
G D
Atiku..

Reff :
G
Pangapurane awakku
Em
Durung iso gawe atimu
Am
Seseneng koyo bojoku
D
Sabaro selir atiku

G
Kabeh kui wis tak tompo
Em
Senajan kadang ati loro
Am
Nanging piye meneh
D G
Wis garise sing kuoso..

G
Pangapurane awakku
Em
Durung iso gawe atimu
Am
Seseneng koyo bojoku
D
Sabaro selir atiku

G
Kabeh kui wis tak tompo
Em
Senajan kadang ati loro
Am
Nanging piye meneh
D G
Wis garise sing kuoso..

Outro : G..