• Linda Ayunda Version: 1.0
  • Font Size
    									

    Intro : D A Bm F#m
    G D Em A D..

    D A
    mung bisO mbayangke sliramu
    Bm F#m
    lungguh jejer ning sandingku
    G D
    mung bisO mandangi fotomu
    Em A
    tanpo biso ketemu…

    Int. G A G A D..

    *)
    D A
    sumilir angin wengi iki
    Bm F#m
    nggugah kenanganmu
    G D
    senajan amung liwat ngimpi
    Em A
    aku pengen nemoni..

    Int. G A D..

    Reff :
    D G
    ora bakal biso ngelaleke sliramu
    Em A
    lan ra bakal biso ninggake tresnamu
    D G
    senajan saiki kahanane bedo
    Em A
    kowe uwis mulyo urip karo wong liyo
    D
    urip karo wong liyo..

    D A
    sing tak sayang-sayang saiki wes ilang
    Bm F#m
    urip bebarengan mung dadi kenangan
    G D
    nganti ora metu banyu eluhku
    Em A
    kudu tak lilakne dadi masa lalu

    D A
    ora tak selaki kowe tak kangeni
    Bm F#m
    sedihku tak simpen ning jerone ati
    G D
    senajan mung biso ketemu liwat ngimpi
    Em A D
    wes cukup dadi panglipuring ati..

    Musik : D A Bm F#m G D Em A..

    *)
    D A
    sumilir angin wengi iki
    Bm F#m
    nggugah kenanganmu
    G D
    senajan amung liwat ngimpi
    Em A
    aku pengen nemoni..

    Int. G A D..

    Reff :
    D G
    ora bakal biso ngelaleke sliramu
    Em A
    lan ra bakal biso ninggake tresnamu
    D G
    senajan saiki kahanane bedo
    Em A
    kowe uwis mulyo urip karo wong liyo

    D G
    ora bakal biso ngelaleke sliramu
    Em A
    lan ra bakal iso ninggake tresnamu
    D G
    senajan saiki kahanane bedo
    Em A
    kowe uwis mulyo urip karo wong liyo
    D
    urip karo wong liyo

    Outro : G A D..