Size
									

Intro : D A Bm F#m
G D Em A D..

D A
mung bisO mbayangke sliramu
Bm F#m
lungguh jejer ning sandingku
G D
mung bisO mandangi fotomu
Em A
tanpo biso ketemu…

Int. G A G A D..

*)
D A
sumilir angin wengi iki
Bm F#m
nggugah kenanganmu
G D
senajan amung liwat ngimpi
Em A
aku pengen nemoni..

Int. G A D..

Reff :
D G
ora bakal biso ngelaleke sliramu
Em A
lan ra bakal biso ninggake tresnamu
D G
senajan saiki kahanane bedo
Em A
kowe uwis mulyo urip karo wong liyo
D
urip karo wong liyo..

D A
sing tak sayang-sayang saiki wes ilang
Bm F#m
urip bebarengan mung dadi kenangan
G D
nganti ora metu banyu eluhku
Em A
kudu tak lilakne dadi masa lalu

D A
ora tak selaki kowe tak kangeni
Bm F#m
sedihku tak simpen ning jerone ati
G D
senajan mung biso ketemu liwat ngimpi
Em A D
wes cukup dadi panglipuring ati..

Musik : D A Bm F#m G D Em A..

*)
D A
sumilir angin wengi iki
Bm F#m
nggugah kenanganmu
G D
senajan amung liwat ngimpi
Em A
aku pengen nemoni..

Int. G A D..

Reff :
D G
ora bakal biso ngelaleke sliramu
Em A
lan ra bakal biso ninggake tresnamu
D G
senajan saiki kahanane bedo
Em A
kowe uwis mulyo urip karo wong liyo

D G
ora bakal biso ngelaleke sliramu
Em A
lan ra bakal iso ninggake tresnamu
D G
senajan saiki kahanane bedo
Em A
kowe uwis mulyo urip karo wong liyo
D
urip karo wong liyo

Outro : G A D..